HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Presentatie scenario’s nieuwe accommodatie

Sportpark-met-logo

Zoals gepresenteerd bij de ledenvergadering van woensdag 5 juni jl. vinden jullie onder dit bericht de presentatie met betrekking tot de nieuwe accommodatie.

Via deze presentatie laten we jullie kennis maken met de 5 varianten die we hebben uitgewerkt aankomend op positionering op het terrein. Na elke variant zijn een aantal voor- en nadelen genoemd. Waarschijnlijk zijn er veel meer te verzinnen, maar deze zijn in onze ogen de belangrijkste.

Waarschijnlijk roept de presentatie veel vragen op bij jullie. Echter op veel vragen (b.v. over kosten, ruimtes of m²) kunnen we nog geen antwoord geven omdat we nog niet zo ver zijn. Reden van de presentatie is om de gedachten en dialoog bij en tussen onze leden op gang te brengen.

We realiseren graag een accommodatie die breed gedragen wordt, en vinden het daarom ook belangrijk om jullie vanaf het begin hierbij te betrekken. Aan het begin van aankomend seizoen zullen we een interactieve avond gaan organiseren waarbij elk lid welkom is om hun input en mening te geven over de verschillende varianten.

Bouwcommissie Hilvaria

Tim van Rijswijk
Frank Doomen
Patrick Coomans
Jos van der Bruggen
René de Groot

Doorgeven mutaties voor ledenadministratie (adres,...
Beveiligingscamera's geïnstalleerd

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites