Piet Brouwers en Harrie Verhoeven 65 jaar lid van Hilvaria

Piet Brouwers en Harrie Verhoeven 65 jaar lid van Hilvaria

Tijdens de feestelijke opening van het kunstgrasveld werden deze twee leden in het zonnetje gezet voor hun 65 jaar lange lidmaadschap.

​Voorzitter Patrick Coomans greep afgelopen vrijdag 9 september tijdens de officiële opening van het kunstgrasvel namens Hilvaria de gelegenheid aan om twee Hilvarialeden in het zonnetje te zetten. Piet Brouwers en Harrie Verhoeven werden van harte bedankt voor het feit dat ze al 65 jaar lid zijn van Hilvaria. In zijn speech gaf Patrick aan dat het te veel was om op te noemen wat deze leden allemaal al voor de club hebben gedaan ook omdat de voorzitter er niet 65 jaar bij is geweest, maar wilde wel namens de gehele vereniging de waardering uitspreken die men voor deze leden heeft. Ook voor het feit dat beide leden nog steeds actief zijn binnen de vereniging. Piet zit bij de onderhoudsploeg die allerlei reparaties/verbeteringen uitvoeren in de kantine en op het sportpark. Harrie is al sinds 40 jaar wedstrijdsecretaris bij de wedstrijd van Hilvaria 1. Hij vangt de tegenstanders en de scheidsrechter op en wijst ze de weg binnen Hilvaria. Tevens archiveerd Harrie ook nog alles wat hij leest in de kranten of op het internet over Hilvaria. Onder een hartelijk applaus van alle aanwezigen werd een kleinigheidje overhandigd. Ook de vrouw van Pietwas aanwezig en kreeg een bos bloemen aangereikt, omdat ze al die jaren haar man heeft ondersteund bij hetgeen wat hij binnen Hilvaria deed. Helaas kon de vrouw van Harrie er door een griepje niet bij zijn, maar gevraagd werd of Harrie namens Hilvaria de bos bloemen en de dank alvast kon overbrengen voordat men dit later alsnog persoonlijk zouden doen. De voorzitter sloot af met te zeggen dat een ieder hoopte de twee nog lang te mogen blijven zien bij Hilvaria, waarop beide leden te kennen gaven die intentie zeker te hebben!

We denk dat we namens alle mensen die Hilvaria een warm hart toedragen spreken als we zeggen:Harrie en Piet, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en ontzettend bedankt voor jullie inzet al die jaren!

Foto's - Nick van Hees

Start Seizoen 2016-2017
Hilvaria JO15-1 haalt uit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites