HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Peter en Ria van Dal stoppen met barbeheer

Peter en Ria van Dal stoppen met barbeheer

Na ruim 8 jaar en zeer vele uren aanwezigheid hebben Peter en Ria van Dal besloten om te stoppen als barbeheerders van Hilvaria. Toen Peter en Ria de handschoen zo'n 8 jaar geleden oppakten, hebben ze de kantine een forse metamorfose gegeven. De laatste jaren werd het voor hun steeds lastiger om de vele uren te combineren met persoonlijke bezigheden. We kunnen dit besluit dan ook heel goed respecteren.

Een officieel moment van afscheid zal zeker nog gaan komen. Maar namens alle leden bedanken wij Peter en Ria reeds nu voor de grote inzet die zij al die jaren hebben getoond voor Hilvaria! (Op de foto het moment dat prins Timmer (Joep Timmermans) tijdens het medewerkersfeest eind 2014 ook zijn waardering uitsprak voor het werk van Peter en Ria middels een persoonlijke onderscheiding voor het duo).

Als bestuur van Hilvaria zijn we meteen aan de slag gegaan om voor opvolging te gaan zorgen. En die hebben we inmiddels gevonden in de persoon van Ronald Oomens. Ronald heeft ruime ervaring in de horecabranche en is nu werkzaam bij Schrobbelèr.

Ronald heeft aangegeven de invulling van de kantine op een andere wijze te gaan doen. Ronald zal vooral de coördinatie van de kantine op zich gaan nemen. Hij gaat de groep van barmedewerkers / vrijwilligers uitbereiden en samen met hen er een goed team van maken. Personen die zich daarbij aan willen sluiten nodigen wij van harte uit om te reageren via info@hilvaria.nl

Het bestuur

​Ronald Oomens

Jurgen van Dongen nieuwe wedstrijdsecretaris jeugd
It's a wrap!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites