HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Parkeerproblemen

118395474_603680113843464_7360952227932103588_n

Hilvaria en de gemeente Hilvarenbeek gaan in gesprek om tot een oplossing te komen voor de problematiek m.b.t. het parkeren. We vragen jullie echter wel om de invalidenparkeerplaatsen vrij te houden voor mensen die het echt nodig hebben. Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking!

Afgelopen zaterdag kon er na lange tijd gelukkig weer door verschillende teams worden gevoetbald, maar helaas leverde dit ook volle invalidenparkeerplaatsen op met voertuigen waarvoor deze niet bedoeld zijn. Wij willen ieder lid of bezoeker vragen om zich te houden aan de aangegeven parkeerplekken.

Zoals gezegd gaan Hilvaria en de gemeente Hilvarenbeek op zoek naar een oplossing voor de problemen met het parkeren van fietsen, brommers, scooters en auto's. Totdat de oplossing gevonden is hopen we dat iedereen begrip kan hebben voor de situatie en zich wil houden aan de bestaande parkeer plekken. Zet bijvoorbeeld ook geen fietsen of scooters voor het hek waardoor de ambulance er niet door zou kunnen wanneer dit nodig is. 

GOED HILVARIA JO19-1 KRIJGT TE WEINIG

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites