HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Opbrengst Hart voor uw Club bekend!

Opbrengst Hart voor uw Club bekend!

Hilvaria ontving maar liefst € 2462,69 dankzijn de actie 'Hart voor uw Club' van de Rabobank!

Vrijdag 11 november is door de Rabobank Hart van Brabant de uitslag van de actie Hart voor uw Club weer kenbaar gemaakt. Plaats van handeling was de Hispohal. De avond werd verzorgd door de Pezerikken en de presentatie was in handen van Karin Bruers. De bekendmaking is dan toch altijd weer spannend, maar het bleek dat in de kern Hilvarenbeek wij als Hilvaria weer de meeste stemmen hebben weten te behalen! In totaal 383 stemmen zorgden voor een opbrengst van € 2.462,69! Wij danken zowel de Rabobank als degene die op ons gestemd hebben van harte.

Onze vereniging is aan het sparen voor een pannaveld met daarnaast een speeltoestel. We hebben de opbrengsten van de Rabobank actie en de Grote Clubactie van voorgaande jaren deels uitgegeven aan trainingsmaterialen, maar deels ook gespaard voor het pannaveld. De opbrengst van de Grote Clubactie van dit jaar is ook in aantocht en met deze gelden verwachten wij in het voorjaar 2017 het pannaveld te kunnen realiseren! 

De totale uitslag kunt u lezen op de site van de Rabobank: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/hart-van-brabant/uitslag-hart-voor-uw-club/ 

Het bestuur

Niels Seuntjens bezig aan laatste seizoen bij Hilv...
Dubbel wedstrijdverslag Hilvaria 6

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites