HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Ook Zigo JO15-1 slachtoffer van dadendrang Hilvaria JO15-1

Ook Zigo JO15-1 slachtoffer van dadendrang Hilvaria JO15-1

​ Het was weer een mooie nee zelfs een super Zaterdag. 

Het broodjeskorps van JO13-1 wist met 6-4 hun derde achtereenvolgende overwinning te behalen en krijgt na de eerste twee net verloren nederlagen nu langzaam aan aansluiting bij de subtop. JO17-1 vind ik veel verrassender. In een vrij eenzijdige wedstijd tegen de koploper SC'T Zand JO17-2 werd een duidelijke 5-1 overwinning geboekt en zijn het de nieuwbakken trainer Roel Timmermans met zijn adjudant Adrie van Raak die trots aan de leiding gaan. Overloper Jos vernoem ik natuurlijk niet.

Ook de jongens van JO15-1 hadden een vrij makkelijke middag. In deze competitie is het nu wel duidelijk dat het vrijwel zeker tussen RWB en Hilvaria zal gaan in de strijd om het kampioenschap. Wie van de twee teams onderweg wat punten gaat morsen zal funest zijn voor het kampioenschap in deze poule.

De bezoekende ploeg Zigo werd van begin af aan de duimschroeven aangedraaid en duidelijk gemaakt dat op de Roodloop deze middag niks te halen viel. Gewoon een degelijke en regelmatige overwinning. Het grootste probleem de komende 4 wedstrijden (tegen de onderste 4 van de ranglijst) is om geen onderschatting in de ploeg te laten sluipen. Wie zijn een ploeg die het van hard werken moeten hebben en dan met ons surplus van talent in de ploeg van elke tegenstander in deze competitie moeten kunnen winnen. Einduitslag 7-0 met twee doelpunten van Mika. (die was boos dat ik hem vorige keer niet vernoemde als doelpuntenmaker) Dus met twee doelpunten van Mika. Had ik al vermeld twee doelpunten van Mika. Maar ook in de slotfase twee mooie doelpunten van Daaf. Een bekroning voor deze hardwerkende jongen die veel vieze meters in het team maakt en nu zichzelf beloonde met twee fraaie treffers. En Mika ook twee.

Jacob

Dubbel wedstrijdverslag Hilvaria 6
Hilvaria strijdend ten onder tegen sterk TSC

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites