HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Nieuwe materialen voor de jeugd

goal-2

Als eerste wil ik u namens het bestuur van de club van 100 van Hilvaria , een gezond en voorspoedig 2022 toewensen. Ondanks de pandemie en het gemis van een aantal sport loze maanden, hebben we als Stichting Club van 100, toch nog wat werk kunnen verzetten.

Na een inventarisatie onder de jeugdleiders en trainers van de Hilvaria, zijn er een aantal materiële wensen naar voren gekomen. En deze wensen hebben we het afgelopen jaar gedeeltelijk kunnen vervullen als Stichting van de club van 100. Een breed gedragen verzoek was een paar nieuwepupillen goals, groot en klein. Per trainingsveld veld kwam men goals te kort, om een leuke training te verzorgen. Daarnaast waren er een tweetal goals toe aan vervanging.

  Verder kan er nu ook, des gewenst, een voetvolley spelletje toegevoegd worden aan een trainingsvorm, want er is nu een voetvolley net aangeschaft.

Daarnaast is de gedreven inzet van keeperstrainer Ruud Drabbe, ons niet ontgaan. Daarom wilde de stichting, Ruud een materieel steuntje in de rug geven, zodat het hem ook wat makkelijker wordt gemaakt bij het verzorgen van de keepers trainingen aan onze jeugdleden. En daarnaast hopen we in de nabije toekomst het slecht verlichte terrein tussen het A en B veld te voorzien van een extra lichtmast, want dat is mede op verzoek van Ruud, een lang gekoesterde wens.

Ook hebben we een tweetal mobiele reserve zitbankjes aangeschaft voor op het Achil veld. Zodat ook ouders, begeleiders en overige supporters van de verschillende jeugd teams, de spelende kinderen kunnen bekijken en toejuichen. 

Dit zijn een paar voorbeelden van materialen die zijn aangeschaft het afgelopen jaar, maar als er nog meer wensen zijn met betrekking tot materialen voor de jeugd van Hilvaria, dan kan u een mail sturen naar de club van 100. Of spreek een van de onderstaande mensen even aan.

Ter afsluiting wil ik al onze donateurs van de stichting Club van 100, enorm bedanken voor hun jaarlijkse bijdrage en we hopen dat jullie dit nog vele jaren willen voortzetten. Daarnaast hopen wij dat deze groep sympathisanten van de Stichting , ook groeit. Dus als u graag de jeugd en dus ook de toekomst van Hilvaria wil ondersteunen, meld u zich dan aan via het aanmeldingsformulier welke op de Hilvaria website staat.

Dank,

Met vriendelijk groet,

Frank Leijten
Jorrit aan het Rot
Ton Hoosemans

In Memoriam: Rens van Hees
Keepersclinic een succes!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites