HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Nieuwe hoofdtrainers voor Hilvaria 1 & 2, trainer Hilvaria 3 verlengd

Trainers

Hilvaria heeft mondeling overeenstemming bereikt met Koen vd Heijden voor het hoofdtrainerschap van Hilvaria 1. Ook voor Hilvaria 2 is er mondeling overeenstemming bereikt met een nieuwe trainer. Vanaf komend seizoen zal Toon Heuvelmans voor deze groep staan. Daarnaast is de overeenkomst van Ad vd Wiel verlengd. Ad is sinds dit seizoen trainer van Hilvaria 3 en heeft in korte tijd een echt team weten te maken van dit jonge elftal.

Hilvaria heeft mondeling overeenstemming bereikt met Koen vd Heijden voor het hoofdtrainerschap van Hilvaria 1. Koen is momenteel hoofdtrainer van Rood-Wit Veldhoven, een competitiegenoot van Hilvaria 1.

Na een aantal goede gesprekken met Koen zijn zowel de spelersraad als het bestuur van Hilvaria enthousiast geworden over een toekomstige samenwerking. Koen is een zeer enthousiaste en jonge trainer (35). Desondanks heeft hij al de nodige ervaring opgedaan als hoofdtrainer op verschillende niveaus. Koen is zijn trainerscarrière begonnen als assistent trainer van Unitas'59 uit Eindhoven. Later is hij daar aangesteld als hoofdtrainer. In zijn eerste jaar als hoofdtrainer is Koen met zijn team meteen kampioen geworden in de 4e klasse. In de twee opvolgende seizoenen is Koen respectievelijk 5e en 6e geworden met zijn team. Daarnaast kwamen ze elk seizoen ver in het bekertoernooi. Na zijn periode bij Unitas'59 is Koen aan de slag gegaan bij Rood-Wit Veldhoven.

Ook voor Hilvaria 2 is er mondeling overeenstemming bereikt met een nieuwe trainer. Vanaf komend seizoen zal Toon Heuvelmans voor deze groep staan. Toon heeft zeer veel ervaring opgedaan bij onder andere VOAB en Beerse Boys. Momenteel is Toon trainer van SVSSS 2. Toon staat bekend als een echt voetbaldier met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Daarnaast is de overeenkomst van Ad vd Wiel verlengd. Ad is sinds dit seizoen trainer van Hilvaria 3 en heeft in korte tijd een echt team weten te maken van dit jonge elftal. Dit is terug te zien op het veld. Hilvaria 3 draait namelijk volop mee in de race om het kampioenschap.

Wij als bestuur zijn wij enorm trots dat de trainersstaf van de volledige selectie voor het komende seizoen zo vroeg al rond is en kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst.

Bestuur S.V. Hilvaria 

Hilvaria JO19-1 toont lef
Robey voetbaldagen 2020

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites