HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Nieuwe bestuurssamenstelling bekend!

Behoorlijk-bestuur

Op de Algemene Ledenvergadering van afgelopen woensdag is het nieuwe bestuur gevormd!

De zoektocht naar nieuwe bestuursleden van Hilvaria is afgerond. Er zijn tijdens de ledenvergadering 2 nieuwe bestuursleden geïnstalleerd en 5 bestuursleden zijn herkozen. Om ervoor te zorgen dat de vereniging niet geheel stuurloos raakte zijn eerst de aftredende bestuursleden die zich herkiesbaar hebben gesteld, door de leden herkozen. Vervolgens zijn de nieuwe leden die zicht beschikbaar hebben gesteld verkozen tot bestuurslid

Jan Verschure is hierbij door de vergadering aangenomen als nieuwe penningmeester! Jan is inmiddels een bekend gezicht binnen de vereniging door zijn inzet bij de jeugd. Hier heeft hij o.a. jarenlang het jeugdkamp voor de jongste jeugd mede georganiseerd. We wensen Jan veel  plezier en succes bij het beheren van de penningen van Hilvaria!

Tim van Rijswijk komt als nieuw bestuurslid binnen en is uiteraard ook door de vergadering aangenomen. Tim zal zijn pijlen vooral gaan richten op onze mooie accommodatie. Ook Tim is geen onbekende binnen onze vereniging. Hij heeft de hele jeugd doorlopen al voetballer en toont zijn kunsten nu nog steeds bij Hilvaria 3. Uiteraard wensen we Tim ook veel plezier en succes!

HIlvaria MO11-1 haalt 2e plaats op toernooi SC 't ...
Contributie 2018-2019

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites