HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Monsterscore voor Hilvaria MO11-1

2014_voetbal_5_83B82C3915A00FCCC1257D07005E2756_3

Na drie gewonnen wedstrijden in de beker stond afgelopen zaterdag de eerste competitie wedstrijd op het programma tegen Zwaluw VFC.

Vandaag staan de wedstrijden in het teken van sportiviteit, erg leuk. De spelers en trainers worden door de stadionmaster netjes aangekondigd en de "ruit" opstelling werd ook al gedeeld.

Sportief begon Hilvaria goed en na een paar minuten stonden de dames met 0-1 voor. Dit was echter van korte duur want 1 minuut later was het alweer gelijk. Hilvaria wist zich snel te herpakken en nam weer de voorsprong, 1-2. Dit werd deze keer snel verder uitgebreid en ze konden met een ruime 1-7 voorsprong de rust in.

Na de rust mochten onze dames ook door de ere haag met vlaggen het veld op lopen met de Champions League theme als achtergrond, erg trots.

De tweede helft hield Hilvaria het overwicht en liep uit tot 1-10. Toch zag Zwaluw nog een paar mogelijkheden om tegen te scoren maar dat mocht niet baten want ook Hilvaria ging strak door waardoor het een 3-15 eindstand werd. Lekker hoor!!!=

Hilvaria MO13-1 knokt zich knap terug
Hilvaria 8 wint eerste competitiewedstrijd

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites