HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Meisjes voetbal bij Hilvaria in opkomst!

Meisjes voetbal bij Hilvaria in opkomst!

​Het meisjesvoetbal leeft als nooit tevoren bij Hilvaria. Dit lopende seizoen zijn er 4 meidenteams die op zaterdag hun wedstrijden spelen en de dames 1 spelen op de zondag. De meiden trainen allemaal 2x per week. De wedstrijden worden op zaterdagochtend gespeeld, eerst is de ME1 aan de beurt daarna de MD1. Deze teams spelen hun wedstrijden op een half veld, 7 tegen 7. De teams MC1 en MB1 spelen hun wedstrijden op zaterdagmiddag, zij spelen op een heel veld, 11 tegen 11.

Naast onze meidenteams is er op zaterdagochtend ook nog een oefengroep actief! Deze groep is bedoeld voor beginnende voetballers/voetbalsters. Na een half jaar getraind te hebben worden de kinderen ingedeeld in de teams.

Op dit moment zijn we al weer bezig met de indelingen voor volgend seizoen. Daarbij zijn we afhankelijk van het aantal leden dat blijft voetballen en het aantal NIEUWE LEDEN. De laatste weken hebben we al veel nieuwe meisjes mogen verwelkomen en de aanmeldingen blijven binnen komenJ

Ben je enthousiast geworden en vind je het leuk om tegen een balletje te trappen? Vind je teamspirit en gezelligheid belangrijk? Meld je dan snel aan bij Hilvaria of kom een paar keer op proef trainen en zie hoe gezellig die meiden met elkaar bezig zijn om tot een mooi resultaat te komen.

Vrijdag 27 mei is er een vriendinnen dag bij Hilvaria, kom gezellig samen voetballen. Inschrijven vanaf 18.45u bij Hilvaria in de kantine. Om 19.00u gaan we dan samen aan de slag!!

Hilvaria F4 kampioen!
Hilvaria - Reusel Sport: 3-2

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites