HILVARIA HIGHLIGHTS

 

ME1 walst over Emplina heen!

ME1 walst over Emplina heen!

Afgelopen zaterdag mochten de meisjes ME1 eindelijk weer eens de wei in om voor de 1e keer in de nieuwe tenues aan te treden tegen de meisjes van Emplina ME1 uit Empel. De coaches hadden de meiden op scherp gezet want het was alweer een maand geleden dat ze voor het laatst gespeeld hadden. Dit had effect want Emplina werd met 7-1 naar huis gestuurd!

​De wedstrijd begon wat rommelig maar na een minuut of 10 liet Hilvaria zien wie er de baas was op het veld. Onze meiden bepaalden wat er gebeurde en ze creëerden diverse mogelijkheden. Na een mooie combinatie tussen Mirte en Noreen kreeg Jet de bal aangespeeld door Noreen. Jet nam de bal keurig aan, bleef rustig en schoof de bal met links beheerst in de korte hoek. 1-0. Niet veel later maakte Jet ook haar 2e doelpunt van deze ochtend nadat de Emplina keepster een schot van Noreen los liet. 2-0. Vervolgens was het de beurt aan Esmee. Binnen een kwartier maakte onze blonde speer 3 doelpunten wat in voetbaltermen betekent een zuivere hattrick. Tussen de 4-0 en 5-1 deed Emplina iets terug na een verdedigingsfout achterin. 5-1 was tevens de ruststand. Beide coaches hoefden eigenlijk niets te zeggen in de rust want het liep als een trein. Gewoon zo doorgaan en de punten zouden in Beek blijven. 

Ondertussen was ook Ad Mallens van onze sponsor Eetkaffee Mozes aanwezig om de meiden te zien schitteren in hun mooie tenues. Ad zag wel dat het goed zou komen en kon met een gerust hart gaan werken. In de 2 e helft maakte Noreen nog 6-1 en het was uiteindelijk Bregje die de eindstand van 7-1 op het scorebord zette. In een duel om de bal waarbij een speelster van Emplina de bal wilde wegwerken en waarbij Bregje op doel wilde schieten had Bregje geluk dat de bal via een soort flipperkastsituatie ineens achter de keepster van Emplina lag: 7-1. Een dikverdiende overwinning van de meiden die hierdoor ongeslagen de ranglijst aanvoeren. Wij willen wederom het massaal toegestroomde publiek bedanken voor hun komst en we hopen dat jullie er volgende week weer allemaal zijn. Dan spelen we in de kwartfinale van de beker thuis tegen Unitas'30 uit Etten-Leur. De aftrap op de Roodloop is om 9.00 uur.

Hoofdklasse Avonturen A1: Best Vooruit - Hilvaria ...
Hilvaria ME1 het veld op bij Willem II!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites