HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Marianne Verburg

Marianne Verburg

Afgelopen woensdag 28 oktober bereikte ons het trieste bericht dat op woensdag 28 oktober jl. op 68-jarige leeftijd Marianne Verburg is overleden.     

De laatste jaren was Marianne weinig aanwezig bij Hilvaria in verband met een teruglopende gezondheid.

Nadat haar man Henk Verburg zich als lid bij Hilvaria aanmeldde werd Marianne ook actief binnen onze vereniging. Eerst als vrijwilliger in de oude kantine op de Wouwerstraat.

Marianne was in de jaren 90 en begin deze eeuw gastvrouw bij onze club. Samen met Harrie Verhoeven vertegenwoordigde ze Hilvaria bij uit- en thuiswedstrijden van Hilvaria 1. Tevens verzorgde ze jarenlang de tenues van Hilvaria 1. Verder nam ze ook vaak plaats in kassa tijdens wedstrijden van Hilvaria 1 om de entreegelden in ontvangst te nemen. Samen met haar man Henk en kinderen waren de weekenden bijna altijd ingepland voor sv Hilvaria. Vanuit hun woonplaats in Tilburg werd elk week richting Hilvarenbeek gereden. Henk als jeugdcommissielid, trainer bij de diverse jeugdteams en elftalleider bij Hilvaria 1. Marianne als gastvrouw en ook dochter Corina is momenteel als trainster/leidster bij de jongste jeugd van Hilvaria actief. Hiermee was het gezin erg betrokken met Hilvaria. Daarbij zijn we waarschijnlijk nog wel wat dingen zijn vergeten die ze samen voor Hilvaria hebben gedaan.

Onze gedachten gaan uit naar Henk, Henriette, Miriam, Corina en alle overige familieleden en vrienden. Wij wensen hun veel sterkte toe met het verlies van Marianne.

Webteam sv Hilvaria
 
Informatie over condoleance en uitvaart:

De uitvaartdienst wordt gehouden op dinsdag 3 november om 10:30u in parochiekerk Gerardus Majella, Wassenaerlaan te Tilburg. Hierna zal de crematie om 13:00u plaatsvinden in de aula van het crematorium te Hilvarenbeek.


Gelegenheid tot condoleren is schriftelijk mogelijk op onderstaand adres:
Adres: Generaal Smutslaan 214-29, 5021 XE Tilburg

Marianne spelt tijdens 75 jarig jubileum Hilvaria haar man Henk een onderscheiding op voor zijn vele verdienste binnen Hilvaria.

​DANKWOORD FAMILIE VERBURG 

Via deze weg wil de familie Verburg iedereen bedanken voor de getoonde belangstelling. Lees verder voor het dankwoord.

​Wij willen iedereen bedanken voor de hartverwarmende belangstelling, die wij als familie ontvingen tijdens haar ziekbed en bij haar overlijden. 

Dank voor de overweldigende hoeveelheid belangstelling, mooie woorden, prachtige bloemen, fijne brieven en kaarten die wij mochten ontvangen na het overlijden van onze Marianne. 

Ondanks dat we als familie er niet bij konden zijn vonden we het buitengewoon dat voor de wedstrijden Hilvaria 1- Wilhelmina Boys 1 en Hilvaria 2 – Broekhoven 3 uit eerbied voor Marianne een minuut stilte is gehouden en met een rouwband is gespeeld. 

De leegte blijft nog moeilijk te aanvaarden, maar zoveel betrokkenheid verzacht het verdriet en vergroot de moed om verder te gaan. 

Familie Verburg
Henk, Henriëtte, Miriam en Corina + partners en (klein) kinderen

Hilvaria toont veerkracht tegen Wilhelmina Boys
Wedstrijdverslagen Hilvaria A2 & Hilvaria A3

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites