HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Licht herstel Hilvaria JO15-1 tegen hekkensluiter competitie

Hilvaria-JO15-1

De oplettende lezer moet het wellicht opgevallen zijn: het ontbreken de laatste weken van het wedstrijdverslag van JO15-1.

Verslag: "mondelinge of schriftelijke uitvoerige beschrijving van de gebeurtenissen".

De laatste 4 wedstrijden 1 schamel punt.
Hilvaria – Dommelen 1 – 2
Jong Brabant – Hilvaria 0 – 0
Hilvaria – EFC0 – 1
Voab – Hilvaria 4 - 0

Dit was hoofdklasse onwaardig voetbal. Alle 4 de wedstrijden. Alleen de eerste 20 minuten tegen Voab gaf het vertoonde spel enige vorm tot optimisme.

Ik ga jullie de misère besparen om een opsomming te geven van wat er deze wedstrijden allemaal mis ging. Verslagonwaardig. Punt.

Feit is dat we niet bij de pakken gingen neerzitten. Al was het vertoonde spel dan niet uitbundig dan was dat zeker de getoonde werklust wel. Dit is het fundament van elke ploeg. Werken deden ze wel maar het lukte gewoon niet. Het aanvalsspel boeide ons wel zorgen: zegge en schrijve een doelpunt in deze negatieve reeks, terwijl het regende aan kansen. Zoals een wijze Johan ooit verwoorde "Je zal eerst kansen moeten creëren om ze te kunnen missen". Dus streep erdoor zand erover en door naar de volgende cyclus.

De komende drie wedstrijden spelen we tegen de drie laagst geklasseerde in onze competitie.

9 punten willen we daarin gaan halen maar je moet altijd beginnen met de eerste drie binnen zien te halen. Afgelopen zaterdag zou het eerste vertoon van herstel een gedaante moeten krijgen in de uitwedstrijd tegen GSBW.

Een zeer matige tegenstander. Hilvaria was heer en meester en had dit tot uiting moeten brengen in een zeer hoge uitslag. Nu was de einduitslag 0-3.

Wel met zeer verzorgd voetbal en 3 hele mooie uitgespeelde doelpunten. Het begin is gemaakt.

Komende woensdag spelen we thuis tegen Reusel Sport. Aanvang 18.30.

Ik nodig iedereen uit om het volgende herstel proces bij te wonen.

Hilvaria boekt 17e overwinning op rij
Wedstrijdverslag Hilvaria 2 - ODC 3

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites