HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Krachteloos Hilvaria verliest bij Nijnsel

Krachteloos Hilvaria verliest bij Nijnsel

Tegen een fysiek sterk Nijnsel werd redelijk kansloos met 2-0 verloren.

In de beginfase lieten beide ploegen de verdediging toe om de bal rond te spelen om vervolgens flink druk te zetten wanneer de bal vooruit gespeeld werd. Hilvaria begon hierin zeer slap en dat werd na amper 5 minuten spelen direct afgestraft. Na dom balverlies op eigen helft kon de bal vanaf rechts voorgegeven worden en geheel vrijstaand worden ingekopt. In het vervolg van de eerste helft bleef het spelbeeld nagenoeg hetzelfde, echter halverwege probeerde de gasten uit Hilvarenbeek wat eerder druk te zetten op de defensie van Nijnsel. Tot grote mogelijkheden leidde dit echter niet en Nijnsel bleef de gevaarlijkste ploeg. De bekenaren mochten van geluk spreken dat de rust gehaald werd met slechts een 1-0 achterstand. Zeker een drietal grote kansen werden niet benut, omdat steeds een verdediger, de doelman of de lat een doelpunt in de weg stond.

In de beginfase van de tweede helft leek Hilvaria de wedstrijd wat meer onder controle te krijgen, maar de ploeg mistte de creativiteit op het middenveld en de stootkracht voorin om tot uitgespeelde kansen te komen. Toch bleef de ploeg hoop houden op een resultaat, omdat het eerder heeft laten zien de kwaliteit te hebben om uit het niets toch een kans te creëren. Dat lukte deze wedstrijd te weinig vandaag terwijl aan de andere kant de spits van Nijnsel alleen op de doelman af kon, zijn inzet verdween echter langs het doel. Tegen het einde van de wedstrijd namen de gasten uit Hilvarenbeek steeds meer risico om de gelijkmaker te forceren. Dit werkte averechts en zo kwamen er nog meer grote mogelijkheden voor Nijnsel. De thuisploeg kwam met een droge schuiver in de linkerhoek dan ook verdient op een 2-0 voorsprong. Hilvaria kreeg hierna nog wel een goede kans op een aansluitingstreffer, maar het had ook zomaar 3 of 4-0 kunnen staan. Wederom voorkwamen de verdediging, de doelman en de lat een grotere nederlaag voor Hilvaria.

Komende zondag ontvangt Hilvaria en lager geklasseerde Woenselse Boys en zal het de drie punten in eigen huis moeten houden om weg te blijven uit de onderste regionen. De ploeg kan daarin alle steun van het publiek gebruiken dus men hoopt op vele supporters langs de lijn.

Wedstrijdverslag - vv Nijnsel

Hilvaria ME1 pakt ook 3 punten tegen WSC ME2.
Hoofdklasse Avonturen A1: Hilvaria - NOAD 3 – 1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites