HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Koploper Oirschot laat Hilvaria kansloos

Koploper Oirschot laat Hilvaria kansloos

Een zwakke wedstrijd van de hilvarianen werd afgestraft met een 4-0 nederlaag tegen koploper Oirschot Vooruit.

​In de eerste helft leken de bekenaren nog aardig mee te kunnen met het spel van de bezoekers uit Oirschot. Tot de 30e minuut kwamen beide ploegen niet verder dan wat schoten uit de tweede lijn van Oirschot en een knap schot van Nick Spitters op de buitenkant van de paal. De wedstrijd werd opengebroken door een vermeend buitenspel doelpunt. Een voorzet vanaf rechts kon uit buitenspel positie bij de tweede paal worden binnen gekopt. Even later meteen weer een kansje op de 2-0 voor de bezoekers, maar deze keer was de doelman van Hilvaria een sta in de weg. Net zoals de doelman van Oirschot knap redde op een inzet van Jisk van Teeffelen nadat de laatste 3 man had gepasseerd. Kort voor rust viel de 2-0 voor Oirschot Vooruit alsnog. Zwak verdedigen aan de linkerkant van Hilvaria zorgde ervoor dat de rechtsbuiten van Oirschot Vooruit het zestienmeter gebied kon binnen snijden en de bal panklaar kon leggen om te worden binnen geschoten. Dit buitenkansje werd benut en men ging rusten bij een 2-0 stand. 

Het beekse publiek hoopte na rust een wat sterker Hilvaria te zien, maar al snel bleek dat deze middag niet de middag van Hilvaria zou worden. Na 5 minuten spelen werd de genadeklap al uit gedeeld na wederom een makkelijke doorbraak aan de linkerkant. De bal werd voorgegeven naar de bij de tweede paal vrijstaande man die makkelijk kon binnen schieten. Als er nog enige overtuiging zat in het spel van Hilvaria was deze er nu wel uit. De bekenaren leken zeer futloos en wisten in de tweede helft amper een kans te creëren. In de 70e minuut werd het ook nog 4-0 uit een rake vrije trap in de bovenhoek. 

Komende zondag krijgt Hilvaria de kans om het publiek een betere wedstrijd voor te schotelen. Het speelt dan tegen Dommelen dat in de uitwedstrijd met 3-1 verslagen werd. Een uitslag waar men ook nu vooraf voor zou tekenen. Spelers en staf hopen weer op de steun van vele Hilvarianen!

Wedstrijdverslag - Oirschot Vooruit
Foto's - Nick van Hees
Foto's - Jan Appels

Hilvaria ME1 verliest voor 2e keer op rij en versp...
Hoofdklasse Avonturen A1: Reeshof - Hilvaria 5-3

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites