HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Koop het Superlot en maak kans op Het Grote Clubfeest t.w.v. €5000,-

Superlo_20180906-132858_1

​Naast de reguliere loten is er tijdens de Grote Clubactie 2018 ook de mogelijkheid een SUPERLOT te kopen. Het kopen van een SUPERLOT is dé manier voor bedrijven, maar ook individuele personen, om Hilvaria financieel te helpen.

Een SUPERLOT vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is een extra manier om de inkomsten voor Hilvaria te vergroten. De kosten van een SUPERLOT zijn €150 - (50 x €3 per lot), waarvan 80% naar de vereniging gaat.

Voor de SUPERLOTEN is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht SUPERLOT geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. €5.000) voor Hilvaria. Met de aanschaf van een SUPERLOT, geeft de koper Hilvaria dus kans op deze superprijs en steunt de club met een mooi geldbedrag. Een enorm sympathiek gebaar.

Maar voor de koper zelf is het SUPERLOT ook interessant. Hij ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot.
Naast deze winstkansen vermeldt Hilvaria de koper (indien gewenst) op de sociale media kanalen van de vereniging en op de Wall of Fame in de kantine.

Het eerste Superlot in de Grote Clubactie 2018 voor Hilvaria is natuurlijk gekocht door onze hoofdsponsor Abrahams Bouwmaterialen B.V. 

Bekijk HIER alle verkochte loten

Heb je interesse meld je dan bij één van de coördinatoren van de Grote Clubactie

Jack vd Klundert
Wilfred Pijnenburg
Mark Kleinheerenbrink
Jos van der Bruggen

Verkochte Superloten
Grote Clubactie begint weer

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites