Kerstzaalvoetbaltoernooi voor jeugd en medewerkers ook dit jaar weer erg gezellig

DSCF2444

Op woensdag 27 en donderdag 28 december vond in de Hispohal weer het traditionele Hilvaria Kerst zaalvoetbaltoernooi plaats voor al onze jeugdspelers. Met iets minder deelnemers dan in de afgelopen jarenkunnen we toch spreken van een gezellig en geslaagd evenement.

Er werd door de jeugd enthousiast gestreden om de winst. Slechts een enkeling bleef weg zonder zichzelf af te melden. De tweede avond was weer het traditionele onderlinge toernooi van de Hilvaria medewerkers/vrijwilligers met daarna een gezellig samen zijn. Er werd daar sportief gestreden om de traditionele consumptiebonnen. Met een gezellige "derde helft"werd deze geslaagde zaalvoetbal traditie afgesloten.

Op de dagen zelf was organisatie van het Kerst zaalvoetbal evenement dit jaar in handen van een vijftal jeugdige leden vanwege hun maatschappelijke stage. Samen zorgden ze voor een strak speelschema, de tijdwaarneming en het fluiten van de wedstrijden. Complimenten en hartelijk dank voor jullie inzet. Een speciaal woord van dank is op zijn plaats voor Wilfred Pijnenburg die al enkele jaren op voortreffelijke wijze de avond wedstrijden fluit.

Nu maar afwachten in welke sporthal we voor de volgende editie kunnen reserveren. Mogelijk kunnen we zelfs in 2 hallen terecht. We wachten de politieke besluiten daarover met enige spanning af.

Ook dit jaar zijn er weer foto's van de winnende teams. 

Hilvaria 1 verkozen tot ‘team van het jaar’ op voe...
Hilvaria MO15-1 behoudt de koppositie ondanks afge...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites