HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Kerstzaalvoetbaltoernooi 2019 geslaagd evenement

DSC_0017

Op vrijdag 27 december vond in de Roodloop het traditionele Hilvaria Kerstzaalvoetbaltoernooi plaats voor al onze jeugdspelers. Met 176 deelnemers kunnen we spreken van een geslaagd toernooi.

Om 09.00 uur gingen we van start met de oefengroep en J08-3 en JO8-4, deze teams speelde op het centrale basketbalveld wat net iets kleiner is dan de normale afmeting van een zaalvoetbalveld. Om wat meer sfeer te brengen in de sporthal waren de tribunes dichter bij het veld gezet, zodat de ouders en grootouders de kleintjes goed konden aanmoedigen.

Vanaf 11.15 uur zijn de wedstrijden allemaal gespeeld op het normale centrale zaalvoetbalveld, de jongste nog zes tegen zes, en de oudere jeugd vijf tegen vijf. De gezelligheid stond voorop, maar winst vonden de meeste voetballers toch ook belangrijk, De meisjes van MO15-1 gaven de voorkeur om met hun team tegen de jongens te spelen wat leuke wedstrijdjes op leverde. Helaas zat er een winstpartij niet in, maar dat vonden de speelsters niet het belangrijkste. Dit jaar konden we gebruik maken van Tijmen, Siebe, Mitchell, Mika en Gijs, deze lopen dit seizoen allemaal stage bij Hilvaria onder begeleiding van Frans Hessel. Deze stagiaires hadden de taak van coach, tijdwaarnemer en floten ook een aantal wedstrijden.

Mark Kleinheerenbrink had gezorgd dat ook de jonge scheidsrecht(st)ers, Fleur, Willem, Jorn en Ruben hun wedstrijdjes konden fluiten onder toezicht van Bas Grootenboer. Later op de avond heeft Mark samen met Wilfred en Jirry de oudere jeugdteams gefloten en Tinus heeft de tijdwaarneming gedaan. De avond werd afgesloten met de jongeren vanaf de 16 jaar, in eerste instantie hadden zich maar 14 spelers gemeld, maar na enkele telefoontjes van Mika en Mitchell hadden ze snel vier teams bij elkaar, waardoor we toch konden afsluiten met een leuke poule. De stagiaires hadden zelf de teams ingedeeld.

Een speciaal woord van dank is op zijn plaats voor Nick van Hees die heel de dag aanwezig was en alle teams op beeld heeft vastgelegd. Het was een zeer geslaagde dag, erg gezellig en er is sportief en met waardering naar elkaar gevoetbald. 

Foto's Nick van Hees

Fotoverslag groep 1 t/m 3: http://nicksfotografie.nl/2019/12/28/zaalvoetbal-hilvaria-groep-1-t-m-3/
Fotoverslag groep 4 t/m 6: http://nicksfotografie.nl/2019/12/28/zaalvoetbal-hilvaria-groep-4-t-m-6/


Inzamelingsactie voetbalschoen en sneakers voor Ga...
Hilvaria JO19-1 toont lef

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites