Kerst zaalvoetbal toernooi ook dit jaar weer erg goed bezet!

Kerst zaalvoetbal toernooi ook dit jaar weer erg goed bezet!

​Op dinsdag 27 en woensdag 28 december vond in de Hispohal weer het traditionele Hilvaria Kerst zaalvoetbaltoernooi plaats voor al onze jeugdspelers. Aan het aantal deelnemers afgemeten nog steeds een zeer gewaardeerde activiteit tijdens de winterstop tussen Kerst en Nieuw. Met in totaal 260 deelnemers kunnen we spreken van een mooi evenement.

Er werd door de jeugd enthousiast gestreden om de winst. Slechts een enkeling bleef weg zonder zichzelf af te melden. De tweede avond was weer het traditionele onderlinge toernooi van de Hilvaria medewerkers/vrijwilligers met daarna een gezellig samen zijn. Deze activiteit trok dit jaar meer deelnemende leiders vanuit onze jongste categorieën. Dat is mooi om te constateren. Er werd daar sportief gestreden om de traditionele consumptiebonnen. Met een gezellige "derde helft" werd deze geslaagde zaalvoetbal traditie afgesloten.

Op de dagen zelf was organisatie van het Kerst zaalvoetbal spektakel dit jaar in handen van een achttal jeugdige leden vanwege hun maatschappelijke stage. Samen zorgden ze voor een strak speelschema, het coachen van de jongste teams en het fluiten van de wedstrijden. Jongens complimenten en hartelijk dank voor jullie inzet. Een speciaal woord van dank is op zijn plaats voor Wilfred Pijnenburg die al enkele jaren op voortreffelijke wijze de avond wedstrijden fluit.

Ook dit jaar zijn er weer foto's van de winnende teams per categorie.

Vandalen brengen veel schade toe aan tribune Hilva...
Webmaster Hilvaria vader geworden

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites