HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Kerst zaalvoetbaltoernooi wederom zeer geslaagd!

Kerst zaalvoetbaltoernooi wederom zeer geslaagd!

​Maandag 28 en dinsdag 29 december 2015 vond in de Hispohal weer het traditionele Hilvaria Kerst zaalvoetbaltoernooi plaats voor al onze jeugdspelers en medewerkers. Aan het aantal deelnemers afgemeten nog steeds een zeer gewaardeerde activiteit tijdens de winterstop. Met dit jaar weer net iets meer deelnemers dan in de afgelopen jaren het geval was. Mogelijk heeft dit te maken met het feit dat er in de skigebieden amper sneeuw ligt. 

Met in totaal 270 deelnemers kunnen we spreken van een geslaagd evenement. Er werd door de jeugd enthousiast gestreden om de snoepzakken. Slechts een enkeling bleef weg zonder zichzelf af te melden. De tweede avond was weer het traditionele onderlinge toernooi met daarna een gezellig samen zijn van de Hilvaria medewerkers/vrijwilligers. Deze activiteit trok dit jaar meer deelnemers dan de afgelopen jaren. Er werd daar fel maar zeer sportief gestreden voor de traditionele consumptiebon. Met een gezellige "derde helft"werd deze geslaagde zaalvoetbal traditie afgesloten.

Op de dagen zelf was organisatie van het Kerst zaalvoetbal spektakel dit jaar in handen van Max van Raak, Teun van pelt, Jannes van Trier en Gijs van Dooren vanwege hun maatschappelijke stage aangevuld met de enthousiaste jeugdige leden: Abel Catsburg, Daan van Riel, Daan Oomens en Stijn Maas. Samen zorgden ze voor een strak speelschema, het coachen van de jongste teams en het fluiten van de wedstrijden. Jongens complimenten en hartelijk dank voor jullie inzet.

Dit jaar is het maken van foto's van de winnende teams er helaas bij ingeschoten en is er alleen een foto van de winnaars van het medewerker toernooi.

Spelregelbewijs
Hilvaria geeft overwinning uit handen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites