HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Keepersclinic een succes!

Knipse_20220110-152342_1

Op woensdag 5 januari liepen er bij Hilvaria héél veel keepers rond. De reden laat zich raden: ondanks de kou op deze ochtend bood keepersschool 'Keepers & More' ,van eigenaar Dave de Bruijn, hen de mogelijkheid om gratis mee te doen aan een keepersclinic. En dat hier veel behoefte aan was bleek wel uit de opkomst: 14 keepers en keepsters waren gekomen om zich verder te bekwamen in het 'vak' keeper! Dit in de leeftijdscategorie JO10 t/m JO17.

keeper van de JO17-1 Koen Drabbe aanwezig, selectie keeper Stan Damen en keeperstrainer van de jeugd Ruud Drabbe. Bovendien was de keeperstrainer van Bladella, Robert van Oosterwijk, aanwezig. Verder nog aanwezig 1 keeper en 1 keepster van de keepersschool Keepers & More. In de middag gaf dit zelfde team ook een clinic bij Bladella zodat de keepers van beide verenigingen maximaal konden profiteren van hun ervaring en capaciteiten!

Daarna was het tijd om echt aan de slag te gaan. De keepers werden verdeeld over 3 groepen en kregen hun eigen begeleider mee. De start was uiteraard eerst een warming-up waarbij voetenwerk centraal stond, waarna een basistechniek oefening werd uitgevoerd. De keepers moesten hierbij al flink aan de slag! Daarna was het tijd voor verschillende oefenvormen waar getraind werd op de verschillende facetten die horen bij het keepersvak. Tussendoor was uiteraard ook even tijd voor een korte drinkpauze zodat de keepers even op adem konden komen en hun vochtgehalte weer op peil konden brengen. Nadat weer een flink aantal oefenvormen was uitgevoerd werd de clinic afgelost met een demo van Stan Damen, Koen Drabbe (keepers Hilvaria) en de twee keepers van Keepers & More. Te zien aan de blikken in de ogen van onze 14 keepers werkte dat erg motiverend!

Al met al een leerzame maar vooral plezierige ochtend, getuige de 'rode blosjes' op de wangen en de enthousiaste reacties van onze jeugd. Keepersschool 'Keepers & More': bedankt voor de organisatie!

Kijk voor het gehele fotoverslag op onze facebookpagina, met dank aan Familie Drabbe: https://www.facebook.com/media/

Nieuwe materialen voor de jeugd
Smurfenvoetbal

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites