Keepers van Hilvaria in Spanje!

IMG_6940.3

Na lang wachten was het eindelijk zo ver, op zondag 28 april om 04:55 uur gingen Dave de Bruijn (keeperstrainer), Boet van Gorp (Hilvaria (selectie) en Robin van de Ven (19-1) (helaas bleef Tess Hoosemans (Dames 1) door blessure thuis) op weg naar Spanje voor een KeeperzCamp!

Met een kleine groep (18 personen) van keepers en ouders gingen ze met een bus vanuit Tilburg naar Brussel-Zaventem, waarna ze met het vliegtuig naar Barcelona vlogen. Na een veilige vlucht ging de transfer door naar Lloret de Mar om bij het hotel in te checken.

Boet en Robin krijgen samen met 26 andere keepers (uit regio Tilburg, Vlissingen en Amsterdam) 6 dagen lang keepers trainingen van 5 trainers van KeeperzAcademy waarvan Dave de Bruijn bij de staff hoort!

Ook krijgen ze exclusieve workshops & trainingen van 3 Primera Division clubs!

Een stage dag bij RCD Espanyol, waar ze training krijgen van de keeperstrainer van het 1ste team! Een bezoek bij Girona FC, waar ze van dichtbij de opleiding en de training van de club te zien krijgen!

Een workshop en training van de hoofd keepersopleidingen van FC Barcelona! En omdat ze er dan toch zijn, een Nou Camp Tour!

De mannen hebben genoten en veel geleerd van deze mooie en sportieve ervaring!

Frans Smolders genomineerd als Sportvrijwilliger
Hilvaria opnieuw met 3-0 te sterk voor Marvilde

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites