HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Keeper(tje) pakt drie punten voor Hilvaria C1

Keeper(tje) pakt drie punten voor Hilvaria C1

​Natuurlijk, ik ga niet ontkennen dat ik wel eens bij een doelpunt heb gedacht "keepertje keepertje toch die had je moeten hebben". Deze week uit bij T Zand C1 kwam deze turf tot grootse daden.

De wedstrijd werd deze week volledig gedomineerd door de wind. Een strakke wind schuin over het veld maakte voetbal bijna onmogelijk. De steeds meer met zelfvertrouwen voetballende groen-wit brigade begon uitstekend aan de wedstrijd. Met goed verzorgd voetbal werd de tegenstander in het begin van de eerste helft terug gedrongen op eigen helft. Tot en met de 16 van de tegenstander was het alleen Hilvaria wat de klok sloeg.Helaas zaten onze 2 voorwaartsen niet goed in de wedstrijd zodoende veel mooi werk van de rest van het elftal teniet doende. Ook (pingel) Max moet nog eens goed achter de oren krabben dat niet elke wedstrijd goed is als de tegenstander door de stokken gespeeld wordt. Tot ergernis van leiding en medespelers bleef hij heel de eerste helft op 0 gewonnen duels en EEN panna na misschien wel 15 pogingen. Brilstand met rust en met een steeds hardere tegenwind in de tweede helft kon ik het komende scenario wel ongeveer invullen.

De tegenstander ging alles of niets spelen met hun 2 zeer sterke en snelle spitsen. Langzaam maar zeker kantelde de wedstrijd en nam T Zand het initiatief in handen. Gedragen door de wind gingen ze alle ballen naar voren knallenen onze verdedigers hadden daar zeer veel moeite mee. Totaal verdient werd het dan ook na weer een heis naar voren 1-0, onze verdedigers vertwijfelend naar elkaar kijkend achterlatend. Dit 15 minuten voor tijd.

Nu kwamen de gouden reddingen van onze Grootse Miel. 3 tot 4 maal met onmogelijke

reddingen ranselde hij de bal uit het doel. Een schijnbaar niet te vermijden nederlaag lag inhet verschiet en werd hoogst persoonlijk helemaal alleen door een uitblinkende keeper in hoop omgeslagen. Je weet het in het voetbal maar nooit maar deze reddingen inspireerde Pingel Maxvolgens mij tot teamplayer Max.Onder leiding van nu Tikkie Maxwas het Hilvaria C1 die de laatste fase van de wedstrijd totaal in handen had. Volgens de onbegrijpelijke wetten van fysica caramboleerde de bal na een vrije trap van Rens in het doel. Ingevallen (met ziekte van Pfeifer) Joep vd Geld gaf het beslissende tikje. Keurig Joep, heel het team is trots op je. Het mooiste van de hele wedstrijd hadden de boys echter tot het laatst bewaard. Een werkelijk schitterende Nou Camp aanval over 6 schijven werd door Almer beheerst in het netje getikt. 1–2 iedereen door het dolle. De coach van de tegenstander zit nu nog met open mond en handen in het haar in de dug-out.

Jacob

Hoofdklasse Avonturen A1: Hilvaria - Wilhelmina Bo...
Voorwedstrijd Reusel Sport - Hilvaria

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites