HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Kansloze nederlaag Hilvaria 7

silhouette_team

Nadat Hilvaria 7 de competitie begon met een overwinning, is de klad er al vroeg in gekomen. De Bekenaren speelden vandaag (alweer) een derby, ditmaal tegen RKDSV, op eigen veld. Hoewel de wedstrijd niet ernstig veel te bieden had qua kansen, golfde het spel mooi op en neer. De groen-witten trokken echter aan het kortste eind en moesten hun meerdere erkennen in de Diessenaren: 0-2

De eerste helft stond bol van strijd en passie, zoals een derby beaamt te zijn. In tegenstelling tot vorige week kwam ditmaal wél elke speler er blessurevrij vanaf. De kansen waren op een hand te tellen en het publiek had alle recht tot morren. De allereerste echte grote mogelijkheid kwam per ongeluk tot stand en betekende bijna de 0-1; een vijandige middenvelder van RKDSV schoot de bal ietwat fortuinlijk richting de goal, in eerste instantie veel te hoog dacht hij. Terwijl hij zich omdraaide om weer klaar te staan voor een doeltrap, hield de rest op het veld zijn adem in; de bal daalde en knalde binnenkant kruising weer uit het doel van Tjeerd. Veel verder dan wat kleine mogelijkheden kwam RKDSV niet. Zo ook Hilvaria, dat de gehele eerste helft maar één kans kreeg. Nilles draaide goed weg en stuurde Paul wel op links; zijn afgemeten voorzet viel perfect tussen doelman en verdediger van RKDSV en Rico hoefde enkel binnen te tikken. Hij raakte deze bal echter to-taal verkeerd en zag de 1-0 op slag voor rust aan zich voorbij gaan.

De Diessenaren kwamen beter uit de kleedkamer en zagen hun eerste aanval van de tweede helft wel resulteren in een goal; Met verse krachten in het veld probeerde Hilvaria nog de gelijkmaker te maken, maar veel meer zat er niet in het vat. Toen de captain van RKDSV met een droge knal voor de 0-2 zorgde, was de wedstrijd definitief gespeeld. De nederlaag betekende het tweede verlies op een rij van 't Zevende, dat aankomende zondag uit aantreed tegen De Zuiderburen. Na het bekerechec en de stroeve start van de competitie is het weer tijd voor een winning streak. 

Hilvaria 1 boekt eerste overwinning
Hilvaria komt ook in derde wedstrijd niet tot wins...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites