HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Jubilarissen gehuldigd tijdens nieuwjaarsreceptie

IMG_4296

​De nieuwjaarsreceptie werd afgetrapt door onze voorzitter die terugkeek op een succesvol 2017 en hoge verwachtingen had voor 2018. Vervolgens was het aan de voorzitter om de jubilarissen naar voren te halen en te bedanken voor de trouwe lidmaatschap.

Paul van de Pas was lang actief als centrale verdediger (laatste man) van het vaandelelftal waar hij zowel sportieve successen als dieptepunten beleefde. Wanneer Paul het woord Frikandel roept betekend dat lang niet altijd dat hij honger heeft, maar waarschijnlijk heeft dan een teamgenoot in het veld een slechte bal gegeven. Paul is nu alweer wat jaartjes actief bij de lagere senioren en speelt momenteel in Hilvaria 6. 

Ron van Puijenbroek is daar teamgenoot van Paul. Ron heeft alle jeugdelftallen doorlopen en is intussen alweer heel wat jaren actief speler bij de senioren. Ron stond bekend als echte kuitenbijter op het middenveld, maar schijnt intussen op meerder plaatsen in het veld inzetbaar te zijn.

Harm van Gool heeft net als Ron alle jeugdelftallen bij Hilvaria doorlopen waarbij hij als spits het ene na het andere doelpunt wist te maken. Bij de senioren kon hij helaas niet echt doorbreken, maar met een behaald kampioenschap bij de lagere senioren kende hij toch nog een mooi succes. Helaas moest Harm door blessures zijn actieve carrière al vroeg beeïndigen. Als lid van de sponsorcommissie is hij echter altijd betrokken gebleven bij Hilvaria.

Jurgen van Dongen is door vader Frank geïndroctineerd bij Hilvaria. Inmiddels alweer voor het tweede seizoen actief als wedstrijdsecretaris voor de jeugd heeft Jurgen goed begrepen dat vrijwilligers onmisbaar zijn voor de club. Op zondag speelt hij zijn wedstrijden in Hilvaria 7 waar men een betrouwbare sluitpost heeft aan Jurgen.


Competitie-indeling Jeugd Voorjaar 2017
Trainingsschema voorjaar 2019

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites