HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Jonger Oranje Talentendag met landskampioen bij VV ZIGO

Jonger-Oranje

Droom jij net als Steven Bergwijn en Jorrit Hendrix om te mogen spelen voor de landskampioen van de Eredivisie? Dinsdag 16 oktober, in de herfstvakantie, is er een Jonger Oranje Talentendag bij VV ZIGO met scouts van de Eindhovense topclub. Je beleeft een fantastische voetbaldag waarbij je heel veel wedstrijdjes speelt en je maakt ook nog eens kans om gescout te worden.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent. Je speelt een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij je tegen leeftijdsgenootjes voetbalt, je maakt nieuwe vriendjes en -vriendinnetjes en je wordt bekeken en beoordeeld door profscouts. Je krijgt de kans om jouw droom te verwezenlijken: gescout worden door de Eindhovenaren en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties 'Tilburg' in de leeftijdscategorieën Onder 9 (2011, 2012 en 2013), Onder 11 (2009 en 2010) en Onder 13 (2007 en 2008). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelde Jonger Oranje afgelopen seizoen oefenwedstrijden tegen Liverpool, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain.

Wat: Jonger Oranje Talentendag i.s.m. landskampioen van de Eredivisie
Wanneer:
Dinsdag 16 oktober 2018
Hoe laat: 9.45 – 15.00 uur
Waar: VV ZIGO, Tilburg
Voor wie: Spelers (jongens en meisjes) geboren tussen 2007 en 2013
Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl

Het zit Hilvaria JO19-1 op geen enkele manier mee
Hilvaria 5 koopt 3e superlot!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites