HILVARIA HIGHLIGHTS

 

JO8-2 ongeslagen kampioen!

JO08-2_0163

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, de belangrijkste wedstrijd uit de nog prille carrière van de jongens van JO8-2. Na 9 overwinningen en 1 gelijkspel zou bij winst in Hapert het verdiende kampioenschap kunnen worden gevierd.

Menig spelertje was nog maar net met kriebels in de buik uit bed gestapt of het eerste slechte nieuws kwam al binnen. Tim was de nacht ervoor ziek geworden en moest daardoor helaas van het wedstrijdformulier worden geschrapt.

Gezien de slechte weersomstandigheden was het nog even spannend of de wedstrijd wel door zou gaan. Maar na een telefoontje naar de kantine van Hapert kon het team inclusief supporters met goede moed op pad.

Na een korte warming-up klonk om kwart voor 10 het eerste fluitsignaal van de uiterst sportieve, gepensioneerde toparbiter. Gelukkig was Tim samen met zijn vader en leider Sander inmiddels ook gearriveerd om Hilvaria vanaf de zijlijn toe te juichen.

Ondanks het goede spel kwamen de groen-witten onverwachts op achterstand. Uit een snelle counter was keeper Jelle kansloos op een hard schot van de spits van Hapert. Een mooie waarschuwing voor het team dat ze ook deze laatste pot nog volop aan de bak moesten. Hilvaria kwam steeds beter in het spel en de coaches langs de kant zagen dat er goed werd gecombineerd. Uit één van de vele aanvallen was het Baraa die met een knap schot de stand gelijk trok. De goed vrijlopende Ivo had een paar keer een kans om de Bekenaren op voorsprong te zetten maar hij had pech in de afronding en schoot twee keer rakelings langs de paal.

Niet veel later zorgde wederom Baraa dan toch voor de 1-2 voorsprong, ondanks het sterk verdedigen van 'Mini Mouse'. Ondertussen werden alle aanvallen van het thuisteam vakkundig afgekapt door het sterke verdedigingsduo Lucas en Luka. En mocht er toch een balletje doorheen glippen dan was onze Jelle er als de kippen bij om zich zonder angst bovenop de bal te storten.

Net voor de rust was het de beurt aan Luc om zijn traptechniek te showen. Met twee harde afstandsschoten maakte hij aan alle onzekerheid een einde en werd de voorsprong uitgebouwd naar 1-4. Uiteindelijk was het de hardwerkende Dorus (met een u) die met zijn nieuwe blauwe voetbalschoenen de 1-5 op het scorebord toverde.

Vanwege de koude, aanhoudende regen stonden er van Hapert op den duur meer spelertjes huilend langs de kant dan in het veld. Uiteindelijk besloot de scheids om de wedstrijd een kwartier voor tijd maar te stoppen. Een goed besluit en voor Hilvaria het teken om het kampioensfeest te starten. Maar niet voordat de door coach Peter gemaakte KNVB-schaal werd overhandigd en het grote spandoek werd uitgerold.

Na de nodige warme douche werd er snel weer vertrokken om het feestje nog even door te zetten in de kantine van Beek.

Hilvaria JO8-2 bestaat uit de volgende sterspelers:

Baraa – de Usain Bolt van de Roodloop

Dorus – onze dribbelkoning

Ivo – de man van de hattricks

Jelle – Wellenreuther; watch out for Jellenreuther

Luc – de vrije trappenspecialist

Lucas – de onpasseerbare mandekker

Luka – hardwerkende trukendoos

Tim – onze technische linksbenige uitblinker

Hilvaria JO9-4 kampioen!
Hilvaria JO19-1: Bezig aan een vrije val?

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites