HILVARIA HIGHLIGHTS

 

JO19-2 het vergeten team van Hilvaria

JO19-2 het vergeten team van Hilvaria

In de fotogalerij van Hilvaria staren alle teams je in de ogen. De een nog trotser dan de ander om in de groen-witte clubkleuren de trots van Hilvarenbeek te mogen vereeuwigen op het digitale fotopapier.

Langzaam gaan mijn ogen langs deze artistieke hoogstandjes. Allemaal netjes broek in het shirt, haartjes gekamd en strakke gezichtjes.

Ergens verstopt in een donkere hoek hangt een lege lijst. Stil, verlaten, hunkerend om gevuld te worden met glanzend fotopapier. Erboven staat met trotse letters JO19-2.

Tranen vullen mijn ogen. Hoe kan dit boegbeeld van onze club zo in de vergetelheid zijn geraakt.

Woensdag 12 april. Champions league avond. Bayern Munchen, Real Madrid, Leicester City, Atletico Madrid, Dortmund. Keuze genoeg voor een lekker voetbalavondje.

De keuze valt op Hilvaria JO19-2 – SVSSS JO19-2.

Na een uiterst belabberd eerste halve competitie lijkt de ploeg van coach Nico herboren.

Uiterst strijdbaar en op en top geconcentreerd werd ten strijde getrokken tegen de opponent uit Udenhout.

Er moet gewonnen worden om zicht te houden op het kampioenschap.

Na een schitterende combinatie is het de wel afgetrainde Van Asten die de verdiende voorsprong bewerkstelligt. Hilvaria is heer en meester en laat de tegenstander een optisch overwicht maar met een paar beter uitgevoerde counters was er een grotere voorsprong geweest dan de schamele 1-0 bij het rustsignaal.

De grootste valkuil van dit team is waar menig elftal jaloers op zou zijn. De opkomst van 16 spelers maakte het met de tombola van gewisselde spelers het vertoonde spel er niet beter op. Wel nog steeds de strijd en de verbeten wil om te winnen.

Na de uiterst ongelukkige tegengoal werden de mouwen nog eens extra opgestroopt en de laatste nog niet weggedronken krachten aangesproken.

Het was wederom een Van Asten die de winnende treffer binnenschoot.

Een mooie overwinning.

Dit team verdient een foto in de Hilvaria Hall of Fame.

Haarsteeg MO13-1 - Hilvaria MO13-1
Geslaagde bijeenkomst scheidsrechters

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites