HILVARIA HIGHLIGHTS

 

JO11-1 Cupfighters, door naar kwartfinale!!

JO11-1 Cupfighters, door naar kwartfinale!!

​Afgelopen zaterdag 4 feb stond er voor de talenten van de JO11-1 de belangrijke bekerwedstrijd in de 3e ronde op het programma tegen angstgegner Sc 't Zand JO11-1.

Na de eerste plek in de poulefase van de bekercompetitie werd er in de 2e ronde geloot tegen Rood Wit Vooruit JO11-1.

Een team dat in een andere Hoofdklasse kampioen was geworden maar dat door de boys van Hilvaria in een spannende en lastige uitwedstrijd met 1-2 werd verslagen.

In de 3e ronde was 't Zand JO11-1 de tegenstander. Een team uit de eigen competitie maar er was wel 2x duidelijk verloren dus de jongens wisten dat ze aan de bak moesten.

Voor de wedstrijd werd de jongens nog wat moed ingepraat wat wel nodig was na de 2 dikke verliespartijen in de competitie.

De wedstrijd begon en 't Zand zette meteen druk wat al na een paar minuten resulteerde in de 0-1. Vorige week bij een oefenwedstrijd tegen een vergelijkbare tegenstander was er ook in het begin een vroege achterstand wat uiteindelijk niet meer recht gezet kon worden. Dit wilde we niet nog een keer laten gebeuren en met succes want de achterhoede met Jurre, Bart, Diek en Sebastiaan hield het hoofd koel en liet zich niet gek maken. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Hilvaria steeds meer grip en de middenvelders Jules en Stijn konden zich steeds meer met het spel gaan bemoeien.

Vlak voor de rust viel na een mooie combinatie van Mees, Wout en Polle de verdiende 1-1.

In de 2e helft eigenlijk weer hetzelfde beeld als aan het begin. 't Zand was weer feller en kreeg een aantal grote kansen maar onze keeper Senn hield met een paar fraaie reddingen en een beetje geluk de stand gelijk. Na een omzetting door op het middenveld met een mannetje extra te gaan spelen kregen we weer wat meer grip maar echt gevaarlijk werden we niet.

Naarmate de wedstrijd vorderde leek het onbeslist te blijven en coaches Wil en Kees vroegen zich al af of het nu verlenging werd of penalties.

Dit was echter niet nodig want na een mooie snelle uitval 2 minuten voor tijd viel de 2-1!!

De laatste minuten was het nog even billen knijpen maar het was duidelijk dat de boys deze voorsprong nooit meer weg gingen geven.

Na het laatste fluitsignaal van de scheids was de winst een feit en werd er volop gefeest!

Complimenten jongens voor deze topprestatie en nu maar afwachten wie de volgende tegenstander wordt in de Kwartfinale!!

IJsselmeervogels, here we come!!

Coaches JO11-1

Hilvaria verliest eerste competitiewedstrijd van 2...
Wedstrijdverslag Uno Animo MO11-1 - Hilvaria MO11-...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites