HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Jeugdig Hilvaria wint ook in Hapert

Teamfoto-Hilvaria-1-2017-2018

​Met 5 spelers van Hilvaria JO19-1 in de basis heeft Hilvaria 1 met 4-2 weten te winnen.

Een groot compliment aan alle spelers van JO19-1 die bereid waren om deze zondag met het eerste elftal af te reizen naar Hapert. Zij wisten de afwezige vaste krachten prima te vervangen. Jannes van Trier, Floris Kramers, Teun van Pelt, Fedde Rasenberg, Noah Victoria en Roel van Erven Bedankt!

Vanaf de eerste minuut liet Hapert het spel aan Hilvaria en de thuisploeg zakte daarbij in tot op de eigen helft. De bekenaren wisten toch vrij gemakkelijk tot kansen te komen en dat resulteerde al in de 4e minuut tot de 1-0 voor Hilvaria. Floris Kramers schoot de rebound binnen na een goede actie van Coen van Oirschot die zijn schot op de paal zag belanden. Lang kon Hilvaria echter niet genieten van de voorsprong, want bij de eerste de beste mogelijkheid voor Hapert was het direct raak en stond het al weer gelijk. Een voorzet vanaf links werd bij de eerste paal binnen gekopt. Kort hierna nog een een vrije trap van Hapert op de paal, daarmee zijn de wapenfeiten van Hapert in de eerste helft wel benoemd. Coen van Oirschot bleef echter een plaag voor de verdediging van Hapert en beloonde zijn werklust met een doelpunt vlak voor rust. Hij wist aan de rechterkant te ontsnappen aan de verdedigers van Hapert en zag zijn inzet in eerste instantie via beide palen uit het doel rollen, maar Coen was er als de kippen bij om de bal alsnog het laatste zetje in het doel te geven. 

Na rust hetzelfde spelbeeld. Hapert wilde niet voetballen, maar Hilvaria kwam wat moeizamer tot grote kansen. Toch leek de overwinning geen moment in gevaar te komen. Totdat een kwartier voor tijd een corner de 2-2 inleidde. De bal kon namelijk bij de tweede paal in het lege doel worden gekopt doordat bij Hilvaria een paar spelers en de doelman elkaar in de weg liepen. Toch was het weer Coen van Oirschot die Hilvaria opnieuw op voorsprong wist te zetten. Na een goede combinatie met Joost van Doormaal, draaide Coen kort weg van zijn tegenstander en schoot de bal onder de doelman door in het doel! Óndanks dat Hilvaria beter was dan Hapert was ook nu de overwinning nog niet veilig, want Hapert kreeg nog een goede mogelijkheid op de 3-3. De doelman van Hilvaria werd in een 1 tegen 1 duel omspeeld, maar de hoek voor de spits van Hapert was moeilijk en de ingevallen Roel van Erven stond uitstekend opgesteld om zijn doelman te ondersteunen en de bal van de doellijn te halen! Het slotakkoord was voor Hilvaria. De doorgeschoven Koen Wijten wist een pass van de doelman te onderscheppen en stelde Teun van Pelt in staat om te scoren en de 4-2 eindstand op het bord te zetten. Een verdiende overwinning voor Hilvaria mede omdat Hapert nooit heeft laten zien overtuigd te zijn om Hilvaria deze middag punten af te snoepen.

Nog 1 wedstrijdronde te gaan en Hilvaria staat op de drempel van een ongeslagen seizoen! Komende zondag de thuiswedstrijd tegen Unitas '59 de kans om dit te bewerkstelligen en een fantastisch kampioenschap in stijl af te sluiten!

Verslag en foto's  vv Hapert: http://www.vvhapert.nl/index.php/nieuws/hapert-doet-punten-cadeau-aan-hilvaria


Hilvaria 8 wint en verliest
Hilvaria MO13-1 verspeelt kampioenschap aan TSC

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites