HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Jeugdig Hilvaria verslaat titelkandidaat Valkenswaard

DSC_0709

Met een basisplaats voor Tim van Riel (17) en Max Abrahams (18) begon Hilvaria met twee spelers in de basis die officieel nog uit mogen komen voor O-19. Tel daarbij op dat Joerie van Rijswijk (26) de oudste was van het stel en je komt als snel op een gemiddelde leeftijd van onder de 22 jaar. Ondanks de nodige ervaring bij de tegenstander was het Joerie van Rijswijk die op aangeven van Tom van Beers na rust de eindstand bepaalde.

Het begin van de wedstrijd was voor Valkenswaard. Hilvaria werd flink onder druk gezet en kwamen daardoor niet echt tot voetballen. Na 20 min veranderde dit wedstrijdbeeld. Hilvaria wist zich enkele
keren onder druk uit te spelen en Valkenswaard ging steeds meer terug uit. De grootste mogelijkheid in de eerste helft is voor Hilvaria. Gideon Kingogo wist na goed druk te zetten het netje niet te vinden.

Na rust was het in de 58ste minuut na goed doorzetten van een sterk spelende Tom van Beers, Joerie van Rijswijk die de 1-0 op het scorebord zetten. Daarna drong Valkenswaard wel aan, veelal met lange ballen, maar echt gevaarlijk werden de bosuilen niet.

Foto's met dank aan Nick van Hees. Voor het volledige fotoverslag kijk op: http://nicksfotografie.nl/2020/09/20/hilvaria-1-valkenswaard-1/

Hilvaria VR1 wint eerste competitie wedstrijd
Hilvaria JO19-1 snakt naar adem

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites