20200804_125706

De container voor Gambia stond goed en wel een paar weken tot Corona ons binnen hield en er dus ook niet meer gevoetbald mocht worden. De container was toen in bruikleen van rkdsv en zou eind april weer terug gaan naar Diessen. Omdat de container al een paar keer goed vol zat is besloten om bij Hilvaria en rkdsv een vaste container te plaatsen waar je oude sneakers, gym- en voetbalschoenen in kunt gooien als je er niks meer mee doet. De container kun je vinden in de nis bij de ingang aan de kant waar het tafelvoetbalspel staat. Alle maten zijn welkom! 

Met regelmaat krijgen we de vraag of kleding ook mag. Via andere partijen ontvangt de stichting al heel veel sportkleding en is meer op zoek naar schoenen, scheenbeschermers en keepershandschoenen. Daar kun je ons heel erg mee helpen. Schoenen die kapot zijn mogen ook in de bak, de stichting zal beslissen of ze mee gaan naar Gambia voor het reparatieproject. Daar wordt ze dan geleerd om schoenen en voetbalschoenen te maken met onderdelen van aangeleverde 'kapotte' voetbalschoenen.

Cadeaubon
Wie nog schoenen, scheenbeschermers of keepershandschoenen thuis heeft liggen en ze voor 21 september inlevert in de bak, maakt kans op die cadeaubon van Van Gool Sport twv 25,00 euro ! Zorg er dan wel voor dat je een briefje erbij hebt zitten met daarop je naam en in welk team je speelt.

In de week van 21 september zal bekend worden wie de winnaar is van deze cadeaubon!

Mocht je twijfelen of schoenen nog goed genoeg zijn? Gooi ze dan altijd in de bak, de stichting bekijkt dan wat ze er mee kunnen doen en naar welk project ze gaan!

Alvast dank voor je hulp.