HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Inzameling voor Gambia gaat permanent door

20200804_125706

De container kun je vinden in de nis bij de ingang aan de kant waar het tafelvoetbalspel staat. Alle maten zijn welkom! 

De container voor Gambia stond goed en wel een paar weken tot Corona ons binnen hield en er dus ook niet meer gevoetbald mocht worden. De container was toen in bruikleen van rkdsv en zou eind april weer terug gaan naar Diessen. Omdat de container al een paar keer goed vol zat is besloten om bij Hilvaria en rkdsv een vaste container te plaatsen waar je oude sneakers, gym- en voetbalschoenen in kunt gooien als je er niks meer mee doet. De container kun je vinden in de nis bij de ingang aan de kant waar het tafelvoetbalspel staat. Alle maten zijn welkom!

Met regelmaat krijgen we de vraag of kleding ook mag. Via andere partijen ontvangt de stichting al heel veel sportkleding en is meer op zoek naar schoenen, scheenbeschermers en keepershandschoenen. Daar kun je ons heel erg mee helpen. Schoenen die kapot zijn mogen ook in de bak, de stichting zal beslissen of ze mee gaan naar Gambia voor het reparatieproject. Daar wordt ze dan geleerd om schoenen en voetbalschoenen te maken met onderdelen van aangeleverde 'kapotte' voetbalschoenen.

Mocht je twijfelen of schoenen nog goed genoeg zijn? Gooi ze dan altijd in de bak, de stichting bekijkt dan wat ze er mee kunnen doen en naar welk project ze gaan!

Alvast dank voor je hulp.

Hilvaria JO15-01 Kampioen
Hilvaria JO19-1: Doet wat het moet doen

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites