HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Informatie Winterstop

winterstop

De eerste seizoenshelft zit er op! De kantine is gesloten van donderdag 21 december 2017 t/m zaterdag 6 januari 2018. Lees verder voor meer info over de hervatting van het seizoen!

Kantine
De officiële winterstop bij Hilvaria loopt dit jaar van zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018. De kantine zal in deze periode, met uitzondering van de nieuwjaarsreceptie op 7 januari, dan ook gesloten zijn. Vanaf maandag 8 januari 2018 zal de kantine doordeweeks weer geopend zijn vanaf 19:00 uur.

Selectie
Hilvaria 1 speelt haar laatste wedstrijd van 2017 op zondag 17 december om 14:15 uur thuis tegen Hapert 1, Hilvaria 2 doet dat een weekje eerder op 10 december door op bezoek te gaan bij koploper Oirschot Vooruit 2.

Voor de selectie staat de eerste training van 2018 op 2 januari op het programma. De mannen van Henri van den Braak en Erik Catsburg spelen voorafgaand aan de competitie eerst enkele vriendschappelijke wedstrijden. Zo spelen ze op dinsdag 9 januari wedstrijden tegen een oude club van Henri, Beerse Boys 1 en 2 en op zondag 21 januari tegen SVSSS 1 en 2 van oud-trainer Pierre van Berkel. Op zondag 28 januari staat voor ons vaandelteam de eerste competitiewedstrijd op het programma, ze treden dan om 14:00 uur aan in Berkel en Schaft tegen BES. Voor Hilvaria 2 duurt dit dan nog even, op 25 februari 2018 spelen zij hun eerste competitiewedstrijd pas weer tegen Dommelen 2.

Dames
Op zondag 17 december speelt ons damesteam haar laatste wedstrijd van 2017, de dames nemen het dan in eigen huis op tegen OVC'26.

De dames van Ad van de Wiel trainen voor de eerste maal in 2018 op dinsdag 9 januari. In januari spelen zij vervolgens nog 2 vriendschappelijke wedstrijden, namelijk op 21 januari tegen Wernhout en op 28 januari gaan ze op bezoek bij Sarto. Ze mogen de eerste punten weer bij elkaar gaan spelen op zondag 25 februari 2018 door op bezoek te gaan bij RWB in Waalwijk.

Jeugd
Op zaterdag 16 december 2017 worden de laatste wedstrijden door onze jeugdteams gespeeld.

De officiële winterstop loopt van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018. Indien toch gewenst kan er door de teams tijdens de winterstopperiode doorgetraind worden. Ieder heeft zijn eigen sleutel waarmee ze het sportpark op kunnen en bij de ballen kunnen. Hierbij dient er dan wel rekening mee te worden gehouden dat de kantine natuurlijk dicht is, en ook de kleedkamers niet gebruikt mogen worden. Vanaf de week van 8 januari hervat iedereen de training weer.

Na de feestdagen wordt er op zaterdag 13 januari een 4x4 toernooi georganiseerd voor alle teams t/m O15. Hierover worden de leiders/trainers nog geïnformeerd door onze jeugdcoördinatoren. Vanaf zaterdag 20 januari zullen de eerste wedstrijden weer gespeeld worden door onze jeugdteams. Er zal dan een onderling vriendschappelijk programma in elkaar gezet worden. Voor de teams die op zaterdag 27 januari en/of zaterdag 3 februari geen beker- of inhaalwedstrijd hoeven te spelen, wordt er door Hilvaria op die data een vriendschappelijke wedstrijd geregeld. Vervolgens is het carnavalsvakantie. Voor zaterdag 17 februari (2e zaterdag carnavalsvakantie) kan er een vriendschappelijke wedstrijd aangevraagd worden bij Mark Kleinheerenbrink. Op zaterdag 24 februari zal voor de meeste teams de competitie weer aanvangen.

Hilvaria JO11-2 KAMPIOEN!
Ein Deutsche unentschieden

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites