HILVARIA HIGHLIGHTS

 

In Memoriam: Bas Grootenboer

20230222-152347D0CE4C70-A78F-4CA9-97B9-1743CCABEF88

Afgelopen zaterdag 18 februari 2023 bereikte ons het bericht dat Bas Grootenboer op 80 jarige leeftijd is overleden.

Bas heeft de voetbalvereniging EDN'56 mede-opgericht, is lang als voetballer en keeper actief geweest.

Bas is jarenlang scheidsrechter geweest en begeleidde de laatste jaren de scheidsrechters die bij Hilvaria opgeleid worden. Ook floot hij zelf nog altijd wedstrijden in de zaal. Het afgelopen G-toernooi in Diessen heeft hij nog gefloten, soms vanuit een stoel die op de middellijn stond.

Hij had al langer gezondheidsklachten, maar hij was er altijd! In de kou, in de regen, ook als zijn vrouw hem adviseerde om niet te gaan, hij was er op zaterdag voor 9.00 uur. Hij stond langs het veld en begeleidde de jonge scheidsrechters op zijn eigen, ontspannen manier, serieus, maar altijd met een grote lach op zijn gezicht. Hij had een goede kijk op talent, had al gauw in de gaten of er toekomst zat in de scheidsrechter. Hij keek verder dan de regeltjes en eisen waaraan een scheidsrechter moet voldoen. Hij keek naar de persoon.

Hilvaria en de scheidsrechters in het bijzonder zullen Bas erg gaan missen.

We wensen zijn vrouw, zijn drie dochters en schoonzoon en 5 kleinzonen heel veel sterkte en kracht.

In de kantine van Hilvaria is een gedenkenis-plekje voor Bas ingericht. Een plek om even stil te staan bij zijn leven. Iedereen die iets op wil schrijven in het schrift wordt daar van harte toe uitgenodigd.

In de weekenden van 25-26 februari en van 4-5 maart zullen de scheidsrechters een rouwband dragen en zal er een minuut stilte voor de wedstrijden in acht worden genomen. Dit als eerbetoon aan een scheidsrechtersbegeleider die niet vergeten gaat worden.

Bas, bedankt!

Hilvaria komt niet goed uit de carnaval
Van Spreeuwel bezorgt Hilvaria de 3 punten in Gilz...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites