HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Dommelen - Hilvaria

Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Dommelen - Hilvaria

​Soms denk je dat de wedstrijdbespreking net zo goed achterwege kan blijven. Maak alleen de opstelling bekend, begin aan de wedstrijd en wacht maar af wat er op het veld gaat gebeuren. Ondanks alle waarschuwingen etc. vooraf, werd de wedstrijd al in de 1e minuut verloren.

Dommelen mocht, zonder dat hen een strobreed in de weg werd gelegd, van achteruit opbouwen. Hilvaria stond erbij en keek er naar. Toen er alsnog ingegrepen werd, gebeurde dit onreglementair binnen het strafschopgebied en kreeg Dommelen een terecht toegekende penalty waar ze wel raad mee wisten: 1 – 0 na pak 'em beet 30 seconden. Hilvaria was hierna flink van slag en nog geen 5 minuten later had de scheidsrechter de bal opnieuw op de stip kunnen leggen, maar blijkbaar had hij medelijden met Hilvaria, want ondanks een duidelijke overtreding, floot hij voor een achterbal. Dommelen was veel feller en Hilvaria dreigde compleet onder de voet gelopen te worden. Het duurde bijna een half uur voordat het eerste kansje voor Hilvaria viel te noteren. Ondertussen had Boet al een paar aardige reddingen op zijn naam staan. Nog een doelpunt van Dommelen bleef in de lucht hangen en iets na het half uur werd een corner door hen verzilverd: 2 – 0.

Hilvaria begon aan de tweede helft zoals het eigenlijk aan de eerste had moeten beginnen. Dommelen werd onder druk gezet en dit resulteerde na 10 minuten in een goal van Ivàn. Hierna bleef Hilvaria op zoek gaan naar de gelijkmaker. Diverse kansen werden door Hilvaria niet benut en regelmatig kwamen ze met de schrik vrij omdat Dommelen natuurlijk de nodige ruimte en grote kansen kreeg. Beide teams vochten voor wat ze waard waren, maar het slechte begin werd door Hilvaria niet meer goed gemaakt. Dommelen trok, gezien de hele wedstrijd, terecht aan het langste eind. Eindstand 2 – 1. De komende weken zal Hilvaria uit een ander vaatje moet tappen, want anders kan het er zeker van zijn dat er aan de nacompetitie deelgenomen zal moeten worden om op die manier te proberen zich te handhaven in de Hoofdklasse.

Hilvaria wint doelpuntenfestijn van vv Bavel
Rijen MO11-1 - Hilvaria MO11-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites