HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Hilvaria - Zigo

Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Hilvaria - Zigo

Door blessures van Boet en Sven, een stage van Tijn en schorsingen van Dorus en Michiel beschikte Hilvaria over slechts 10 spelers. Gelukkig was Pepijn weer bereid te keepen en hielpen Fedde en Teun van Hilvaria JO17-1 ons verder uit de brand. Nog bedankt jongens.

Nu de wedstrijd. Zoals al zo vaak dit seizoen werd aan het begin van de wedstrijd het beeld van de rest van de wedstrijd bepaald. Na een kwartier heeft Zigo alle geluk van de wereld. Hun linksvoor wil een voorzet geven, maar de bal wordt gegrepen door de wind en belandt tot ieders verbazing in de kruising van het Hilvaria doel: 0 – 1. Direct na de aftrap verovert Zigo de bal, speelt deze zonder echt te kijken, hard naar voren, richting het centrale duo van Hilvaria. Als zij niets doen zal de bal zo richting Pepijn rollen, maar helaas zet er eentje nog net zijn voet tegen aan, waardoor de bal panklaar gelegd wordt voor een aanvaller van Zigo. Deze twijfelt geen moment een schiet de 0 – 2 binnen. Hierna duurt het even voor Hilvaria zich herpakt en de wedstrijd in handen neemt. Dit leidt rond het half uur tot een verdiende treffer met het hoofd van Ivàn uit een corner van Menno: 1 – 2. Tot aan de rust krijgt Hilvaria een paar goede kansen en wordt een goal nog afgekeurd omdat er vooraf hands gemaakt zou zijn. 

Na de rust zien we een Hilvaria dat alles op alles zet om alsnog een overwinning uit het vuur te slepen. Na een kwartier in de deze 2e helft zet Fedde prima door, schiet in en Ivàn geeft het laatste zetje: 2 -2. Verder het zit niet echt mee. Tot 3 keer toe legt de scheidsrechter de bal niet op stip terwijl spelers van Hilvaria in het strafschopgebied onderuit gehaald worden of een speler van Zigo hands maakt. Het positieve is dat Hilvaria keihard blijft werken, voor elk meter strijd en zelf weinig tot niets meer weggeeft. Een kwartier voor tijd veert de bank van Hilvaria nog een keer op als een schot Fedde van de lijn gehaald wordt. Het laatste kwartier zijn er geen echte kansen meer en alle Hilvarianen zijn moe gestreden. Zij hebben alles gegeven maar de beroerde start van deze wedstrijd werd niet meer goed gemaakt. Zigo kan wel vrede hebben met de 2 – 2 einduitslag, terwijl bij de meeste Hilvarianen het gevoel overheerst dat men 2 punten heeft laten liggen in de strijd om lijfsbehoud.


Op zoek naar voetbaltalent tijdens Jonger Oranje T...
Hilvaria JO15-1 wint moeilijke uitwedstrijd bij Gi...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites