HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hoofdklasse Avonturen A1: Hilvaria - Wilhelmina Boys 0-3

Hoofdklasse Avonturen A1: Hilvaria - Wilhelmina Boys 0-3

​Na de topprestatie van vorige week, nu met goede moed de thuiswedstrijd tegen Wilhelmina Boys. Een wedstrijd om zeer kort over te zijn.

​Zoals ieder elftal in ieder seizoen wel een keer een wedstrijd heeft waar je het liever niet meer over hebt, was dat nu niet anders bij deze wedstrijd. Waren de gedachten toch te veel bij het langskomen van de goed Heiligman? Kadootjes bij de vleet, maar nu vooral ten gunste van Wilhelmina Boys. 

Veel kansen heeft Wilhelmina Boys niet gehad, maar die ze kregen waren van voldoende gehalte om 3x te scoren. Hilvaria kreeg nog minder kansjes, en scoorde helemaal niet. Een groot euvel was het massale balverlies bij de opbouw. Op een of ander manier was het vandaag wel ontzettend moeilijk om elkaar te vinden, en een normaal samenspel op te bouwen. Balverlies over balverlies was het motto, al wist Wilhelmina Boys dat ook af te dwingen door de stringente mandekking op het middenveld. 

Wilhelmina Boys, een slim spelend elftal. Gedegen verdedigers met een enkel goudhaantje voorin, die geen meter verdedigde en rustig zijn kansjes afwachtte. Die kwamen toch wel. 

Kortom, een wedstrijd om niet te veel woorden aan vuil te maken. Kop op, blijven trainen en voor elkaar blijven werken, en dan komt het een volgende keer weer prima in orde en blijven de punten in Beek. Er zit uiteindelijk meer dan voldoende voetballend vermogen in dit elftal.

Speler van de week: Joost van Doormaal
Keeper(tje) pakt drie punten voor Hilvaria C1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites