HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria wint thuis de eerste bekerwedstrijd met 6-2 van GSBW

Hilvaria wint thuis de eerste bekerwedstrijd met 6-2 van GSBW

Na een stroeve start (binnen 1 minuut stond het al 0-1) stelde Hilvaria nog voor rust orde op zaken en nam men een ruime 5-1 voorsprong. De tweede helf vielen de doelpunten niet meer zo makkelijk en werd er door beide ploegen nog één keer gescoord waardoor de 6-2 eindstand op het scorebord stond.

Zoals gezegd begon Hilvaria slap aan de wedstrijd. Al na 57 seconden keken de bekenaren tegen een achterstand aan. Een vrije trap van de rechterkant kon bij de tweede paal worden terug gelegd voor de goal waaruit de bal door een GSBW speler makkelijk kon worden binnen gelopen. Nog binnen 10 minuten wist Hilvaria de achterstand om te buigen in een 2-1 voorsprong door doelpunten van Teun Maas en Greg van Gestel. Een loepzuivere hattrick van Joerie van Rijswijk zorgde ervoor dat de thuisploeg met een comfortabele 5-1 voorsprong ging rusten. 

In de beginfase na rust een wat mindere periode van Hilvaria waar GSBW wat makkelijk kon voetballen en tot aanvallen kon komen. Een strafschop zorgde er uiteindelijk voor dat de bezoekers konden terug komen tot 5-2. Hilvaria herpakte zich en wist een aantal goede mogelijkheden te creëren waarvan er slecht één benut werd door de in de tweede helft ingevallen Noah Victoria. 

Al met al een solide overwinning van Hilvaria dat zo langzamerhand de selectie weer compleet begint te krijgen nadat de laatste vakantiegangers weer terug zijn. 

Opstelling Hilvaria: Sjors van Laarhoven, Jesse van de Wal, Nick van Rijswijk, Nick van de Wal (Bas Verschuuren), Jules Doomen, Ralf Huijbregts (Noah Victoria), Joost van Doormaal, Greg van Gestel, Teun Maas (Sem Hendriks), Joerie van Rijswijk, Koen Wijten.

Hilvaria wint op bezoek bij SVSOS ook tweede beker...
Hilvaria verliest oefenwedstrijd op bezoek bij RKV...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites