HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria wint op bezoek bij SVSOS ook tweede bekerwedstrijd

Hilvaria wint op bezoek bij SVSOS ook tweede bekerwedstrijd

​Een moeizame wedstrijd werd uiteindelijk toch beslecht met een ruime overwinning voor Hilvaria, 5-1.

Al binnen 2 minuten was het Ralf Huijbregts die een vrije trap hard en fraai via de onderkant van de lat binnen schoot. Het vervolg van de eerste helft hadden de bekenaren een groot veldoverwicht, maar door slordig spel kon de voorsprong niet worden uitgebreid. In de 35e minuut kreeg SVSOS een uitgelezen mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Een doorgebroken middelvelder kon alleen op de doelman af en probeerde hem te omspelen, maar speelde de bal niet ruim genoeg om de doelman waardoor deze redding kon brengen. In de tegenstoot wist Hilvaria een hoekschop over te houden waaruit de mee opgekomen Max de Kort de 2-0 op het scorebord bracht. 

Na rust kregen de gastheren uit Biest-Houtakker wat meer balbezit en wist het uit de rebound van een vrije trap op de binnen kant van de paal terug te komen tot 2-1. De bezoekers uit Hilvarenbeek bleven slordig en wisten pas in de laatste 20 minuten de wedstrijd in het slot te gooien, Door doelpunten van Koen Wijten, Greg van Gestel en Joerie van Rijswijk kwam de eindstand op 5-1, ondanks dat ook de thuisploeg nog een aantal goede (kop)kansen kreeg). 

Komende zondag speelt Hilvaria de laatste poulewedstrijd in de beker wederom een uitwedstrijd, dit keer is HMVV de tegenstander. 

Opstelling Hilvaria: Sjors van Laarhoven, Jesse van de Wal, Max de Kort, Joep Timmermans, Jules Doomen (Nick van de Wal), Ralf Huijbregts (Pim Abrahams), Joost van Doormaal, Greg van Gestel, Sem Hendriks (Nick van Rijswijk), Joerie van Rijswijk, Koen Wijten

Hilvaria ondanks 2-0 nederlaag door in de beker
Hilvaria wint thuis de eerste bekerwedstrijd met 6...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites