HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria wint ook wedstrijd nummer 15

IMG_8129

​Erg soepel ging het niet, maar Spoordonkse Boys werd met 6-4 naar huis gestuurd.

De openingsfase was voor Spoordonk. Hilvaria had de organisatie nog niet op orde en moest toestaan dat de eerste kans(jes) voor de bezoeker waren. Na een kleine 10 minuten spelen kreeg men echter te wedstrijd onder controle en werd men steeds gevaarlijker. Dit resulteerde in de 1-0 en de 2-0 van Joerie van Rijswijk en Sem Hendriks. Waarbij de goal van Sem van grote schoonheid was. Hij scoorde namelijk door de bal achter zijn standbeen langs achter de doelman te schuiven. Zo'n 10 minuten voor rust bracht de doelman van Hilvaria zijn ploeg echter onnodig in de problemen door de bal in de voeten van de spits van Spoordonk te schuiven die vervolgens de 2-1 wist aan te tekenen. Kort voor rust stelde Coen van Oirschot echter orde op zaken voor Hilvaria door de 3-1 aan te tekenen. 

Na rust hield Hilvaria de controle over de wedstrijd en ging men op zoek naar meer treffers. Deze werden gemaakt door Joerie van Rijswijk, Sem Hendriks en Daan van de Wiel. Na de 4-1 had Spoordonk echter al snel weer wat terug gedaan en ook na een 6-2 voorsprong was Hilvaria verdedigend niet scherp genoeg waardoor het nog 2 tegengoals moest incasseren. 

Al met al een eenvoudige overwinning voor Hilvaria waarbij het wel teleurstellend veel tegendoelpunten te verwerken kreeg. Volgende week zal het verdedigende werk overtuigender uitgevoerd moeten worden om niet tegen een nederlaag aan te lopen op bezoek bij RKVV Dommelen.

Wedstrijdverslag - Spoordonkse Boys

Foto's - Nick van Hees
Foto's Agnes Aarden:

Hilvaria MO11-1 - NEO'25 MO11-1
Hilvaria JO19-1 maatje te groot voor SV Budel

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites