HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria weet ondanks kansenregen niet te winnen van Bladella

Teamfoto-Hilvaria-1-2017-2018

In het restant van de uitwedstrijd in Bladel kwamen beide ploegen niet meer tot scoren.

Er moesten nog 45 minuten worden gespeeld in Bladel bij een 1-1 tussenstand. Hilvaria liet er geen twijfel over bestaan dat men gekomen was om 3 punten mee naar huis te nemen. Achteraf had men hier ook recht op, maar kreeg men slechts 1 punt mee. Een onterecht afgekeurd doelpunt, 2 ballen op de lat, een bal op de paal, nog 3 gemiste kansen, een vlagger die bij elke diepe bal de vlag de lucht in stak en een scheidsrechter die een handsbal in de 16 over het hoofd zag zorgde ervoor dat Hilvaria niet tot scoren kwam. Bladella kon hier slechts 1 goede mogelijkheid (na slecht uitverdedigen van Hilvaria en een goede voorzet vergat de spits van Bladella de bal binnen te koppen) en twee halve kansen tegenover stellen.

De Beekse ploeg speelde een prima heflt in Bladel, maar vergat zichzelf te belonen door te scoren. Daarbij had men de pech dat de scheidsrechter niet inzag dat de vlagger van Bladel een aantal keer ten onrechte voor buitenspel vlagde en een speler van Bladel hands maakte in zijn eigen 16. Helaas zitten die wedstrijden er ook tussen en is in wedstrijd nummer 19 een einde gekomen aan een reeks van overwinning (met blijft steken op 18), maar is men nog altijd ongeslagen in de competitie! 

Hilvaria heeft nu nog 10 punten nodig om het kampioenschap te kunnen vieren. De volgende mogelijkheid om een stap dichterbij de schaal te komen is komende zondag. Men speelt dan alweer de volgende topper tegen nummer 2 Reusel Sport (thuis).

Wedstrijdverslag Bladella:

Hilvaria MO13-1 neemt overtuigend revanche op Made...
4e overwining op rij voor JO15-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites