HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria VR1 wint ruim van Were Di

Dames-1

Afgelopen zondag stond er een uitwedstrijd op het programma voor de dames van Hilvaria, om half 3 tegen de dames van Were Di. 'S ochtends om 10:00 uur waren er al enkele vroege vogels gaan kijken naar de wedstrijd Riel-GSBW dat werd gewonnen door Riel. Het was een warme middag, maar daar had iedereen (gelukkig) last van.

Hilvaria mocht aftrappen, de bal werd lang op Doreen gespeeld aan de linkerkant. Zij kreeg de bal bij Kim die het eerste schot op goal naast zag vliegen. De eerste gemiste kans maar de toon was gezet, Hilvaria moest en zou winnen. Er waren heel veel kansen; maar vele kwamen niet aan, andere werden goed gekeept of simpelweg naast- of overgeschoten. Ook enkele prachtige kopballen van Iris wisten het net niet te vinden. Maar de aanhouder wint en na een goede actie van Michelle aan de rechterkant was het voor Doreen makkelijk binnentikken in een lege goal. 0-1 en dat smaakte naar meer. Hilvaria zette aan maar Were di had vaak een antwoord, maar ze kwamen er niet uit. Na wat gerommel in het 16meter gebied van Were Di was het Megan die de bal klaarlegde voor de linkervoet van Kim, die zorgde voor de 0-2. Na een schitterende steekbal op onze gelegenheidsspits Minou was het voor haar een koud kunstje om de bal, na een 1-op-1 actie, binnen te schuiven. 0-3en tijd om de schaduw even op te zoeken.

De 0-4 werd door Michelle en de verdedigster van Were di samen gemaakt. Het was Iris met een goede actie die de bal bij Michelle bezorgde in de 16, maar via de verdedigster scoorde.

Daar waar het Iris de eerste helft niet lukte om de bal binnen te koppen, wist Minou wel hoe dat moest. Met misschien meer geluk dan wijsheid liep ze tegen de bal aan na een strakke voorzet. 0-5en de wedstrijd was nu gespeeld. Were di kwam niet meer aan voetballen toe; maar bleven het wel proberen. Er waren veel duels op het middenveld en Fleur wist er daar veel van te winnen. Ze begon daarna aan haar solo en in plaats van die solo zelf af te maken, legde ze de bal breed en was het simpel binnen tikken voor Kim. 0-6.

De wedstrijd was nog niet om en nu was het Megan die het net wist te vinden. Na een strakke steekpass van Fleur door de verdediging heen wist Megan die bal achter de keeper te leggen; 0-7. Vlak voor tijd was het Megan nog een keer, zij wist de bal wederom in de goal te werken. 0-8 en dat was ook de eindstand.

Tientallen kansen, maar toch ook weer een grote zege na een hele sportieve wedstrijd.

Morgenavond staat er een inhaalwedstrijd op het programma. Om half 8 gaan we dan eindelijk de uitwedstrijd spelen tegen Gloria. Belangrijke wedstrijd om punten te pakken om te stijgen op de ranglijst. 

Hilvaria 8 verliest terecht maar geflatteerd
Wedstrijdverslag Hilvaria - Reusel Sport

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites