HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria VR1 wint inhaalwedstrijd van Gloria

Dames-1

Terwijl we nog een beetje bang waren voor code geel, was daar op het veld niks van te zien. Het veld was erg slecht, het was onrustig, onstuimig en her en der stevige duels. Maar goed was het niet. Om half 8 'floot' de scheidsrechter zijn eerste fluitsignaal.

Daar waar Hilvaria toch echt de boodschap meekreeg er vandaag weer op te vlammen, was dat niet te zien op het veld. Er werd ontzettend slordig gevoetbald en het leek nog meer op een flipperkast. Desondanks was Hilvaria beter maar was het balverlies na balverlies. Zo konden de dames van Gloria in de wedstrijd komen, maar konden de goal niet vaak van dichtbij bekijken. Door goed meevoetballen van onze keepster Tess was het dan ook niet altijd makkelijk voor Gloria om de steekballen tussendoor aan te laten komen.

Hilvaria moest het spel gaan maken maar dat ging niet van harte. Met een goede corner van Marlou was het dan Macy die de bal hard binnen kon koppen en zo voor een kleine opluchting zorgde, 0-1. Er waren nog 2 goede kansen voor Kim, maar die wist de bal precies naast de goal te krijgen. Ook werd Fleur nog weggestuurd om alleen op de keeper af te gaan. Helaas zag de scheidsrechter niet dat de keepster buiten de 16-meter de bal met haar handen meenam. Het spelbeeld voor de goal was exact hetzelfde als na de goal dus in de rust was het dan voor de trainer van Hilvaria tijd om de dames wakker te schudden.

Na de rust was Hilvaria beter, maar Gloria voelde dat er wat te halen was. Enkele corners van Hilvaria werden goed verdedigd of kwamen simpelweg niet goed aan. Een van de corners werd goed verdedigd, waardoor de bal zo'n 25 meter van de goal kwam te liggen. Lisa stapte van haar positie af als laatste vrouw en schoot de bal hard op doel. Die werd goed gekeerd door de keepster van Gloria maar ze liet de bal los. En daar zat Megan als de kippen bij en zorgde voor de 0-2. Diezelfde Megan zorgde ook voor de 0-3 nadat er een slimme pass aan vooraf ging van Fleur. Megan liep weg uit de rug van de verdediging en schoot de bal linksonder in de hoek. Hilvaria voetbalde de wedstrijd uit en kregen nog wel wat kansen. En ook voor Gloria. Maar dan klonk het laatste fluitje en konden de 3 punten mee in de tas naar huis.

Komende zondag spelen we eindelijk weer een thuiswedstrijd. Om 12:15 krijgen we Uno Animo op bezoek en dat zal een moeilijke wedstrijd worden. Hopelijk kunnen wij onze 2de plaats gaan verstevigen!

Meeloopmiddag bij Reijrink Staalconstructie voor s...
Hilvaria 8 verliest terecht maar geflatteerd

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites