HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria VR1 wint bekerduel van Rosmalen

Wedstrijdverslag

​Afgelopen zondag stond er een bekerduel op het programma. Een pittige en uitdagende uitwedstrijd tegen Rosmalen met om 12:30 het begin van de wedstrijd.

De wedstrijd was in het begin van Rosmalen, die veel sterker was dan Hilvaria. Het was dan ook niet gek dat Rosmalen de 1-0 binnenschoot met een indraaiende corner die tussen alles en iedereen doorging. Hilvaria was wakker en drong aan tot de 1-1. Die kwam ook, na goed samenspel werd de rechtshalf weggestuurd en zo maakte zij 1-1. Hilvaria wilde het hier niet bij houden en bleef aanzetten. Kort na de 1-1 zorgde de spits na den 'een-op-een' actie voor de 1-2 en leken alle zorgen voorbij. Het was nu Rosmalen die aanzette en dat beloonde in ook een 'een-op-een' situatie die ook goed binnen werd geschoten wat leidde tot de 2-2. Rosmalen zette door, maakte de 3-2 in de 17de minuut en was wederom de betere van de twee. Hierna werd de wedstrijd wat minder met fouten en misverstanden aan beide kanten. Maar in de 28ste minuut wist Rosmalen de wedstrijd na zich toe te trekken door een slimme bal over de keepster van Hilvaria, 4-2. Hilvaria had het erg moeilijk, probeerde het wel maar na het uitvallen van de rechtshalf bleven ze nog maar met 10 meiden over. Rosmalen kreeg in de 38ste minuut een corner die snoeihard in de kruising werd gekopt, 5-2 en de wedstrijd was gespeeld. 

In de rust werd de keepster van Hilvaria gewisseld met een veldspeelster, omdat zij zich geblesseerd had aan haar hand. In de tweede helft heeft Hilvaria een sterke teamprestatie geleverd, door met 10 meiden de deur op slot te gooien en wilde gevaarlijk worden via de counters. Rosmalen had nog kansen, Hilvaria probeerde het maar veel meer was het niet. Het was dus tijd om de wedstrijd af te fluiten. Rosmalen bekert door na een 5-2 winst in een sportieve wedstrijd.  De tweede helft was een sterke teamprestatie, waar er samen hard werd gewerkt om er nog een goed resultaat uit te slepen met 10 speelsters. 

Komende zondag zijn wij vrij (wat zaterdag natuurlijk gevierd wordt). Zondag 5 november staat om 12:15 de thuiswedstrijd tegen Chaam op het programma, be there!

Hilvaria 8 houdt kater over aan bezoek in Tilburg
Hilvaria verslaat Valkenswaard in doelpuntrijk due...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites