HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria VR1 verslaat 't Zand met ruime cijfers

wedstrijdverslag

Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen 't Zand op het programma. Om 12:15 was het eerste fluitsignaal.

Waar 't Zand nog aan het zoeken was, begon Hilvaria fel aan de wedstrijd. Vele verschillende acties en aanvallen kwamen ver, maar werden niet afgerond. Gelukkig wilde het bij Noa wel lukken nadat de keepster van 't Zand de bal bij haar inleverde. Met een strak schot eindigde de bal in de hoek en stond de 1-0 op papier. Niet veel later was de linkshalf met een goede actie voor de keepster terecht gekomen en zo was het 2-0. Een sterk begin van Hilvaria. Voor rust was het nog een keer raak, waar eerst nog over de bal werd heen getrapt, wist de spits de bal wel te raken en schoot de bal vanaf de 16-meter binnen. 3-0, geen vuiltje aan de lucht voor de dames van Hilvaria en tijd voor rust.

Na de rust was het nog niet klaar en Hilvaria bleef aanzetten. Na een goeie corner die kort genomen werd, was het na een kopbal makkelijk binnen tikken; 4-0 en de wedstrijd leek gespeeld. Het tempo werd wat minder, maar de drang om te scoren was nog niet weg. Het werd wel geprobeerd, het lukte alleen niet meer zo. Maar na een diepe pass wist onze aanvallende middenvelder wel raad en maakte mooi af, 5-0. Hilvaria zakte weg en zo raakte 't Zand aan het voetballen. Binnen het kwartier wist 't Zand 2x te scoren. De 5-1 na een mooie vrije trap van ruim 25 meter. De 5-2 was een mooie uitgespeelde actie die eindigde met een goal.

Hilvaria werd wakker, zette nog aan en werkte veel voor elkaar. Na goed doorzetten van Noa was het haar voorzet die de spits op de 16 meter vrij zette en die wist de bal goed in het doel te werken. De wedstrijd was nu wel gespeeld en het fluitsignaal voor het einde van de wedstrijd klonk. De 3 belangrijke punten zijn weer binnen.

Volgende week staat om 10:00 de uitwedstrijd tegen Gloria op het programma. 

Verslag jaarvergadering 20 november
Budel JO15-1 verdiende winnaar in Hilvarenbeek

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites