HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria VR1 wint in Chaam

Dames-1

​Na een door het winterweer verlengde winterstop van bijna 3 maanden is ook door de vrouwen de competitie hervat.

17 december 2017 was de laatste competitiewedstrijd. Het werd dus hoog tijd voor weer een wedstrijd. Gisteren klonk om half 11 in Chaam dan eindelijk weer een fluitsignaal!

Het was dan ook meteen te merken dat er lang niet gevoetbald was en dat het net moeilijk te vinden was. De eerste helft is kort te beschrijven met heeel, heeel veel kansen maar geen goals. Het net werd een keer gevonden; maar die goal werd afgekeurd wegens buitenspel.

In de rust werden de dames van Hilvaria op scherp gezet, want dit kon zo toch niet langer. De tweede helft was dan ook het tegenovergestelde van de eerste helft en dat zorgde voor de 0-1 voorsprong. Via een harde pass in het zestienmeter gebied was het de spits van Hilvaria die het het nest wist te vinden en het ijs leek gebroken. Na een strakke corner wist deze spits nogmaals het doel te vinden, door de bal in de hoek te plaatsen. Binnen 15 minuten zaten de dames van Hilvaria op rozen. Maar het spel van de eerste helft sloop er weer in en de spits van Chaam werd weggestuurd. Zij schoot de bal hard en hoog het doel in, de spanning was dus weer terug, 2-1.
Vele kansen, vele acties en heel veel schoten op doel maar een 3-1 leek er niet in te zitten. Gelukkig voor Hilvaria kwam die wel. Na een goede actie aan de zijlijn wist de linkshalf van dienst de bal voor de goal te krijgen en kon deze makkelijk worden binnengeschoven. 3-1 en de wedstrijd leek toch wel gespeeld. Hilvaria was beter en zette steeds meer aan en na een afgeslagen corner was het Fleur, die weer terug is na een lange blessure aan haar knie, die tekende voor de 4-1 en zo de uitslag van de wedstrijd bepaalde.

Geen goede wedstrijd, wel 3 punten. En dat telt! Volgende week op bezoek bij de dames van 't Zand!

Hilvaria 2 - Steensel 2
Hilvaria MO13-1 start competitie met een moeizame ...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites