HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria VR1 moet meerdere erkennen in vv Riel VR1

Wedstrijdverslag

Afgelopen zondagochtend stond de uitwedstrijd tegen Riel dames 1 op het programma. Op deze regenachtige ochtend klonk om 10:00 uur het fluitsignaal.

Het was binnen 30 seconde duidelijk wat Riel wilde doen en dat was winnen. Het eerste schot vloog dan ook binnen de minuut net over het doel van Hilvaria. Riel zette aan, was beter en dat beloonde zichzelf in een mooi, onhoudbaar afstandsschot. 1-0 voor Riel en dat was zeker niet onverdiend. Hilvaria werd wakker en zette aan. Het spel ging op en neer met kansen aan beide kanten. Maar Hilvaria wist de kansen te benutten. Na een afstandsschot dat gekeerd werd door de keeper, werd de bal alsnog binnengewerkt en stond het 1-1. Niet lang kon daar van worden genoten, want Riel ging verder waar ze voor de 1-1 mee bezig waren. Riel was beter en het enige wat Hilvario kon doen was tegen houden. Net voor de rust kreeg Hilvaria nog een kans op de 1-2 maar dat mocht niet baten. Met een 1-1 in de rest werd het tijd voor een andere aanpak voor de 2de helft.

Na de rust was het een meer gelijkwaardige wedstrijd maar Riel zette aan en dat resulteerde in de 2-1. Het was druk voor het doel van Hilvaria en het was wachten op de 3-1. Maar het was aan Hilvaria die de 2-2 binnen kon schieten, wat niet lukte. Wel was het raak voor Riel, met wederom een goede actie en dat resulteerde in de 3-1. In de laatste minuten was het wederom raak en na een mooi schot was het 4-1 voor Riel.

Een matige wedstrijd tegen een sterk Riel. Volgende week is het tijd om ons te herpakken tegen RWB om 12:00 in eigen huis. Het ziet er naar uit dat het goed weer word, dus kom ons vooral aanmoedigen!

Hilvaria met ruime cijfers langs Nieuw Woensel
Verdiende nederlaag Hilvaria JO15-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites