HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria VR1 - FC Tilburg VR1

Dames-1

Afgelopen zondag stond er een weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Om 12:15 werd er in Hilvarenbeek het startsein gegeven tegen de dames 1 van Tilburg.

De eerste 25 minuten was het ontzettend onrustig van beide kanten. Het was een grote flipperkast en Fc Tilburg had de betere kansen; maar veel meer dan dat was het niet. Helaas was het voor Hilvaria een vervelende gebeurtenis waar de wedstrijd kantelde. Minou viel uit met een zware knieblessure en kon de wedstrijd niet meer terugkomen. Die laatste 20 minuten was Hilvaria wel wakker en creëerde dan ook betere kansen. Er vielen gaten en Carmen had aan de linkerkant veel ruimte. Ook Michelle was niet bij te houden en kwam er vaak voorbij. Er werd veel meer overgespeeld en na een grote gemiste kans van Kim stonden alle voeten nu wel op scherp. Na een afgeslagen corner werd de bal opnieuw ingebracht en kreeg Megan de bal voor haar voeten en schoot de verlossende 1-0 binnen. Tijd voor de rust, want er moest veel worden veranderd!

Na de rust werden die laatste 20 minuten doorgezet en waren er goede combinaties op alle flanken. Het was ook logisch dat de 2-0 binnen viel, maar daar moesten we nog even op wachten. Megan hield het lang spannend, maar gelukkig wist ze het net wel te vinden. Na alweer een verre uittrap van Tess kwam de bal bij Doreen op het middenveld terecht, die de bal met een steekbal door de verdediging kreeg en Megan de 2-0 binnen kon schuiven. Fc Tilburg was geknakt maar hielden stand. Er waren felle, maar eerlijke duels. Hilvaria was beter, had nu de betere kansen. Marlou had nog een schot van 20 meter, Lisa probeerde het ook nog van afstand en Megan kopte een corner nog naast. Ook Doreen kwam je overal tegen.

Het was een wedstrijd met een zwart randje, maar wel met 3 belangrijke punten. Volgende week gaan we op bezoek bij de dames van RWB om 10:00 uur! 

Hilvaria 1 scoort 100e doelpunt!
Hilvaria JO19-1 - Oirschot Vooruit JO19-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites